Haberler

    Dedikodu: İPad Air 2'de Ram Miktarı Artıyor

    Güncelleme:

    Yeni nesil iPad hakkındaki iddialara bir yenisi daha eklendi.

    Hasan Uğur Nayır - -

    iPhone 6'larla ilgili sızıntılar daha çok oldu. Hatta son günlerde iPhone 6'nın iç donanımına ait bazı detaylar ortaya çıktı. İddialar ve sızıntılar bakımından yeni iPad'ler iPhone'ların yanında üvey evlat gibi kaldı. Şimdi ise yeni yayınlanan bir rapor var ve iPad Air 2'nin RAM miktarı hakkında.


    Technews.tw sitesinin raporuna göre 9.7 inç'lik iPad Air 2'de 2 GB RAM var. Diğer taraftan iPad mini 3'ün ise 1 GB RAM'le gelmesi bekleniyor. Hem iPad Air 2 hem de iPad mini 3'ün Touch ID'ye sahip olacağı düşünülüyor. Apple'ın parmak izi teknolojisine yeni tabletlerinde yer vermesi yüksek ihtimal. Patent arşivlerini karıştırırsak bunlarla birlikte her iki iPad'de de yeni sensörler yer alacak gözüküyor.


    Şimdilik son gelişmeler bu kadarla sınırlı. iPad'ler iPhone 6 dışındaki bir etkinlikle tanıtılacaktır. Ayrıca gizemli 12 inç'lik iPad Pro söylentileri var. Şu zamana kadar iPad Pro'la alakalı herhangi bir parça sızıntısı olmadı. Aslında bir tane olmuştu, ama o da MacBook Air'ın parçası çıkmıştı. yani Fake bir sızıntıydı. Belki iPad Air 2, iPad mini 3 haricinde iPad Pro da tanıtılabilir.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title