Haberler

Dedesine Ait Tabancayla Canına Kıydı

Güncelleme:

İzmir'in Konak İlçesi'nde, annesi ve anneannesiyle yaşayan ve psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen 21 yaşındaki Bircan Demirdöven, dedesine ait tabancayla intihar etti.

İzmir'in Konak İlçesi'nde, annesi ve anneannesiyle kalan, bir süredir de psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen 21 yaşındaki Bircan Demirdöven, dedesine ait tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdi.

BANYODA KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Olay, Eşrefpaşa Semti 963 Sokaktaki evde bugün sabah saatlerinde meydana geldi. İşsiz olduğu ve bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen Bircan Demirdöven, bilinmeyen bir nedenle bunalıma girdi. Genç kız, sabah saatlerinde anne ve anneannesiyle kaldığı evin banyosunda, dedesinden kalan tabancayla başına ateş etti. Kanlar içinde yere yığılan genç kızı gören yakınları sağlık ekiplerine haber verdi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Olay yerine gelen sağlık görevlileri, Demirdöven'i ambulansla İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan Demirdöven, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Genç kızın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konak İzmir Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (6)

Biri Mobil-ANDROID:

Affetsin mekanı cennet olsun

12
2
yanıtYanıtla
gjbbvMobil-ANDROID:

kuran acik canina kiyan cehennemlik

4
5
yanıtYanıtla
Simay KarincamobilWeb@haberler.com:

Kara kizim nur icinde uyu

1
0
yanıtYanıtla
Süleyman Gelebek Mobil-ANDROID:

Tebrik etmek lazım Belediye yetkililerini.

0
1
yanıtYanıtla
simay ArimmobilWeb@haberler.com:

Kara kizim.nur içinde uyu mekanin cennet sun

0
0
yanıtYanıtla
simay TuranmobilWeb@haberler.com:

Kara kizim nur icinde uyu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title