Haberler

Dedemin Fişi Filmi Konusu ve Oyuncuları!

Güncelleme:

Apple, 2016'da dünya genelinde en çok sevilen filmlerini açıkladı. Yılın En İyi Filmleri listesinin 3'üncü sırasında Dedemin Fişi yer aldı.

2016 yılınının sonuna yaklaştığımız bu günlerde Apple, 2016'ya damgasını vuran film, müzik ve uygulamaları belirledi. Yılın En İyi Filmleri listesinde Dedemin Fişi filmi 3. oldu.

DEDEMİN FİŞİ FİLMİ OYUNCULARI

Dedemin Fişi, yönetmenliğini Meltem Bozoflu'nun, senaristliğini Murat Kepez, Eray Akyamaner, Sıla Çetindağ, Uğur Güvercin'in yaptığı ve hikâyesi Yılmaz Erdoğan'a ait olan; Güldür Güldür Ekibinden Onur Buldu, Alper Kul, Erdem Yener, Onur Atilla, Doğa Rutkay, Meltem Yılmazkaya, İrem Sak, Özge Borak, Uğur Bilgin'in yer aldığı ve yapımcılığını BKM'nin üstlendiği 2015 yapımı komedi türü Türk Filmi. Filmin galası 20 Ocak 2016 tarihinde BKM Tiyatro'da yapılırken, sinema salonlarında 22 Ocak 2016 tarihinde vizyona girdi.

DEDEMİN FİŞİ ÖZETİ

Çirci ailesinin reisi Salih Bey'in beyin ölümü gerçekleşmiştir, ancak yaşam destek ünitesine bağlı şekilde hayatta tutulmaktadır. Ancak fişin çekilmesi gerçekleşmeden önce miras peşindeki çocuklar ve torunlar ölüm döşeğindeki adamın başına üşüşecektir.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Meltem Bozoflu Kepez Apple Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title