Haberler

Dedektif Gibi Çalıştı, Çalınan Kuşunu Buldu

Güncelleme:

Adana'da kimliği belirsiz bir kişi muhabbet kuşunu çaldığı evi ateşe verdikten sonra kaçtı.

Kimliği belirsiz bir kişi tarafından muhabbet kuşu çalınan ve evi ateşe verilen kadın, kendi imkanları ile bir dedektif gibi çalışarak, kuşunu buldu. Kadın ayrıca evi yakan ve kuşu bir öğrenciye veren zanlının görüntüsünü de polise ulaştırdı.

Alınan bilgiye göre, yaklaşık iki hafta önce, Necla Akdoğan'ın evine giren bir kişi, muhabbet kuşunu çaldıktan sonra henüz belirlenemeyen bir nedenle evdeki eşyaları ateşe vererek kaçtı.

Evin başka odasında uyuyan Necla Akdoğan'ın kızı Hatice Akdoğan, yangını fark edince akrabalarıyla birlikte müdahale ettiği yangını kısa sürede söndürdü. Hatice Akdoğan'a ait çeyizlik eşyalar ise kullanılamaz hale geldi.

Olayın ardından evinin yakınındaki bir iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Necla Akdoğan, evi ateşe verip kaçan kişinin kafesteki kuşu, yolda yürüyen ve üzerinde okul kıyafeti bulunan bir çocuğa verdiğini belirledi. Evinin civarındaki ortaokula giderek görüntüdeki öğrenci E.K'ye (14) ulaşan Akdoğan, bulduğu muhabbet kuşunu alıp, görüntüyü polise vererek şikayetçi oldu.

Akıncılar Polis Merkezi'ne götürülen E.A, işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ailesine teslim edildi.

Necla Akdoğan, eve giren kişinin para ve cep telefonunu almadığını sadece muhabbet kuşunu kafesiyle alarak evi ateşe verip ayrıldığını söyledi.

Yangının, uyuyan kızının ayağına alevler vurunca fark edildiğini anlatan Akdoğan, "Alevler içeriye vurunca kızımın ayağı yanıyor ve kızım uyanıyor. Benim çocuğum yanmış olsaydı, ne yapardım ben. Bunu nasıl ödeyeceklerdi? Nasıl telafi ederlerdi? Biz, kimseye zararı olmayan, kimsenin kalbini kırmayan insanlarız. Savcılığa şikayette bulunduk. Kızımın çeyizinin tamamı yandı. İçeride tüp de vardı, o tüp de patlayabilirdi. Yangını çıkaranın bulunmasını istiyorum ve onunla göz göze gelmek istiyorum" dedi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title