Haberler

Dede Torun Hayırsever

Kemer ilçesinde lise yapılacak araziyi bağışlayan dede ve torun Antalya Valiliğinde düzenlenen görenle protokol imzaladı.

Kemer ilçesinde lise yapılacak araziyi bağışlayan dede ve torun Antalya Valiliğinde düzenlenen görenle protokol imzaladı.

Törende protokole, Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve kız meslek lisesi yapılacak arsayı bağışlayan hayırseverler Halil Kale ve torunu Memiş Alp Taşpınar imza attı.

Vali Karaloğlu, dede torun hayırseverlere teşekkür ederek, "Dede ve torunun birlikte bağış yapmaları bu hayra ayrı bir önem katıyor ve örnek teşkil ediyor. Bu arsa uzun yıllar Antalya ve Kemer çocuklarına hizmet edecek. Rabbim hayırlarınızı kabul etsin. Eğitimde hayırsever desteğini önemsiyoruz. Antalya'da son 15 yılda kamu 3 bin 600 derslik yapmış, eğitime destek kapsamında 3 bin 600 derslik hayırseverler yapmış." diye konuştu.

Karaloğlu, hayırseverlerden okulun yapımına da katkı sağlamalarını isteyerek, Kemer Kaymakamı Mustafa Cihat Feslihan'dan arsa ve üzerine yapılacak lise hakkında bilgi aldı.

Hayırseverler Halil Kale ve Memiş Alp Taşpınar da, eğitime yapacakları katkıya vesile olan Vali Karaloğlu ve emeği geçenlere teşekkür ederek, mutluluklarını ifade ettiler.

Protokol törenine İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan ve diğer yetkililer katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Vali Karaloğlu Taşpınar Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title