Haberler

DEDAŞ Yezidi Köylerinde Çalışma Başlattı

Güncelleme:

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi, Beşiri ilçesine bağlı köylerde yaşayan akrabaların yanına sığınan Yezidiler'in elektrik sorunlarını çözmek için çalışma başlattı.

Dicle Elektrik dağıtım Anonim Şirketi'nin Beşiri ilçesine bağlı köylerde yaşayan akrabaların yanına sığınan Yezidiler'in elektrik sorunlarını çözmek için  çalışma başlattığı bildirildi.

DEDAŞ Batman İl Müdürü Murat Dursun,  yaptığı açıklamda Yezidi vatandaşların akını nedeniyle köylerde yıkılan evlerin yeniden tamir edilmesiyle birlikte oluşabilecek elektrik sıkıntısını gidermek için çalışma başlattıklarını söyledi.

Beşiri ilçesinin Üçkuyular, Kışlacık, Oğuz, Onbaşı ve Kumgeçit köylerinde köy içi direk tamiri, kırık izalatörlerin değiştirilmesi,demir direklerin ilave edilmesi, köy içi aydınlatma, gibi çalışmalarda bulunduklarını belirten  Dursun, bu tür çalışmaların diğer köylerde de devam edeceğini belirtti - Batman

Kaynak: AA / Yerel

Dicle Elektrik Dağıtım Murat Dursun Batman Beşiri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title