Haberler

Dedaş'tan Aydınlatma Seferberliği

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ), 2015 yılı yatırım programı kapsamında Batman’daki 6 ayrı bulvar ve caddede aydınlatma çalışması başlattı.

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ), 2015 yılı yatırım programı kapsamında Batman'daki 6 ayrı bulvar ve caddede aydınlatma çalışması başlattı.

Dicle EDAŞ Batman İl Müdürü Murat Dursun, kış aylarında kaçak elektrik kullanımı ve aşırı yüklenmeden dolayı yaşanan arızalar yüzünden zorunlu olarak ara verdikleri aydınlatma çalışmalarını yeniden başlattıklarını söyledi. 2015 yılı yatırım programı kapsamında Batman'da ilk etapta 6 bulvar ve ana caddede aydınlatma çalışması başlattıklarını aktaran Dursun, "Ekiplerimiz İl Özel İdaresi kapısından Bölge Trafik Kavşağı'na kadar olan 1.5 kilometrelik yol ile Bölge Trafik'ten havaalanı nizamiyesine kadar olan 1.5 kilometrelik yolda aydınlatma çalışması başlattı. 3 kilometrelik bir mesafede yaptığımız bu çalışmayı bir hafta içinde bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.

ÇALIŞMA YAPILAN DİĞER YERLER

Dursun, 2015 yılı yatırım programı kapsamında kentin Aşık Veysel Bulvarı, Yeni Çağ Caddesi, İbrahim Hakkı Caddesi ve Eflatun Caddesi ile Belediye Kavşağı'ndan Yeşil Türbe'ye kadar uzanan demiryolu güzergahındaki yolda da aydınlatma çalışması yapacaklarını ifade etti. Bu caddelerin refüjlerine aydınlatma direkleri dikmek için kazı çalışmalarına başladıklarını dile getiren Dursun, diğer taraftan da mahalle içlerinde yapılacak olan aydınlatma çalışmaları için ekiplerin yoğun şekilde çalıştığını belirtti.

KÖYLER DE AYDINLATILACAK

Dicle EDAŞ Batman İl Müdürü Murat Dursun, kent merkezindeki ana bulvar ve caddeler ile mahalle içlerindeki aydınlatma çalışmalarının yanı sıra, program dahilindeki köylerde de aydınlatma çalışmaları yapacaklarına değinerek, "Hedefimiz aydınlık bir Batman. Bunun için yoğun bir biçimde çalışıyoruz. 2015 yılı yatırım programımızda aydınlatma çalışmaları önemli bir yer tutuyor" diye konuştu. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dicle Elektrik Dağıtım Murat Dursun Batman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title