Haberler

DEDAŞ Personeline İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Güncelleme:

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Siirt İl Müdürlüğü koordinasyonunda, DEDAŞ personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verdi.

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) Siirt İl Müdürlüğü koordinasyonunda, DEDAŞ personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

DEDAŞ İl Müdürlüğü binasında iş güvenliği uzmanı Serhat Mirkan ve iş yeri hekimi Dr. M. Siraç Öztoprak tarafından verilen eğitim, sahada ve büroda çalışan personele iş sağlığı ve güvenliği kültürü, ofis ergonomisi, güvenlik ve sağlık işaretleri, elektrik işlerinde iş sağlığı güvenliği, kişisel koruyucu donanım, acil durum planı, elektrik çarpmaları ve ilk yardım ile yangın konularını kapsadı. Eğitim çalışmalarının oldukça verimli geçtiğini belirten DEDAŞ iş güvenliği uzmanı Serhat Mirkan, bu eğitimleri her yıl 6331 sayılı yasa gereği düzenlediklerini, sahada ve büroda çalışan personelin sağlığı ile güvenliğinin her şeyden önemli olduğunu ifade etti.

Eğitim çalışmalarında hedeflerinin 'sıfır kaza, sağlıklı çalışma' olduğunu kaydeden Mirkan, "Çalışma alanımız ağır, tehlikeli ve sorumluluk gerektiriyor. Önceliğimiz, her zaman için çalışanlarımızın sağlığı ve güvenliğidir. Yöneticilerimiz kadar çalışanlarımızın da konuya duyarlı olması bizi ayrıca memnun etmiştir" diye konuştu.

Düzenlenen eğitim programlarına 141 saha ve büro personeli katıldı. - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dicle Elektrik Dağıtım Siirt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title