Haberler

Batman DEDAŞ Kadınlar Gününü Unutmadı

Güncelleme:

Batman DEDAŞ yetkilileri, kurum bünyesinde çalışan ve işlemler için kuruma gelen bayanların gününü kutlayarak karanfil dağıttı.

Batman Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi(DEDAŞ) 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü unutmadı. 8 Mart gününün tatil günü olan Cumartesi gününe denk gelmesi nedeniyle Dicle EDAŞ yetkilileri, kurum bünyesinde çalışan ve işlemler için kuruma gelen bayanların gününü kutlayarak karanfil dağıttı.

Mesai başlangıcında kurumdaki bayan çalışanları ziyaret eden yetkililer, kadınların 8 Mart gününü kutlayarak karanfil dağıttı. Dicle EDAŞ Batman

Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanları ise, işlem yapmak için kuruma gelen bayanların gününü kutlayarak karanfil takdim etti. Karanfille karşılanan bayanlar, Dicle EDAŞ'ın 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle gösterdiği hassasiyet için teşekkür etti. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan yetkililer, kadınların sosyal hayattaki konumunun eskisiyle kıyas edilmeyecek şekilde geliştiğini ve gelişmeye devam ettiğini, bunun da sevindirici olduğunu belirterek dünyadaki tüm kadınların gününü kutladı.

ŞU-HİV-Y) - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dicle Elektrik Dağıtım Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title