Haberler

Türkiye'ye Atış Hazırlığındaki IŞİD Hedefleri Yerle Bir Edildi! 7 IŞİD'li Öldürüldü

Güncelleme:

IŞİD'e ait hedeflere TSK karadan, koalisyon havadan operasyon düzenledi. Operasyonda 7 IŞİD'li atışa hazırladıkları silah sistemleriyle beraber imha edildi.

Genelkurmay Başkanlığı, IŞİD terör örgütüne ait hedeflere sınırda konuşlu fırtına obüsleri ve ÇNRA bataryaları ile atış yapıldığını, ayrıca, koalisyon uçakları ile iki hava harekatı düzenlendiğini açıkladı.

TÜRKİYE'YE ATIŞ HAZIRLIĞINDAYDILAR

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Suriye'den 05 Haziran 2016 tarihinde Türkiye'ye atış hazırlığında olduğu hedef tespit sistemleriyle tespit edilen IŞİD terör örgütüne ait hedeflere sınırda konuşlu fırtına obüsleri ve ÇNRA bataryaları ile atış ve Koalisyon uçakları ile iki hava harekatı (Kaferve ve Kalbayn bölgelerine) icra edildiği kaydedildi.

7 IŞİD'Lİ, ATIŞA HAZIRLADIKLARI SİSTEMLE BİRLİKTE İMHA EDİLDİ

Operasyonun ilk sonuçlarına göre, yedi IŞİD terör örgütü mensubunun, atışa hazırladıkları silah sistemleriyle beraber etkisiz hale getirildiği belirtilerek, bir tahkimli savunma mevziinin de imha edildiği bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

kürt:

hayret bu sefer 300 tane olmemış tsk busefer ne oldu da demedı 300 tane oldurmuşum zate hep olduruyorlar

12
14
yanıtYanıtla
NURİ:

İŞİD MÜSLÜMAN DEĞİL İMANSIZLAR ÇOĞUDA CAHİLDİR. . . . AVRUPA YA BAKIN BİDE ORTADOĞUYA BAŞINDAKİ KARA CAHİLLER, SATILMIŞ ŞEYHLER VE CAHİL HOCALAR YÜZÜNDEN NE HALDE.

19
4
yanıtYanıtla
nuriş:

çakal pkk mi müslüman?türkiye mi müslüman?amerika mı müslüman? suud ve iran mı müslüman? hangisinin yönetimi islam?

yanıt2
yanıt11
BAŞÖRTÜSÜ-ZORLA DAYATMA DİN VE LAİKLİK:

ZORLA DİN ZORLA DAYATMAYLA HİÇBİŞEY YAPTIRAMAZSINIZ CESEDİMİZİ KANIMIZI AKITMADAN BU ÜLKEYE KİMSE ANTİDEMOKRAT BİŞİ GETİRMEZ! KAHROLSUN ışid VE DESTEKİLERİ! HARRAAM ZEHHİR ZIKKIM OLSUN IŞİDE LOJİSTİK SAĞLAYN KAPKARANLIK ŞERREFSİZLER HERKİMLERSE!

6
17
yanıtYanıtla
BAŞÖRTÜSÜ-ZORLA DAYATMA DİN VE LAİKLİK:

EY RAAAAAAAB ŞU MÜBAREK GÜN AY VE 1000 AYDAN DAHA HAYIRLI BİRGECEYİ '' KADİR'' BARINDIRAN ŞU KUTLU GÜNLERDE BİZE BİR HÜRMETİNE YARDIMEKLİĞİN VARSA LÜTFEN YARDIM ET YARAAB! İSLAMI cahil-yobaz-zorba-ışid ZİHNİYETİNDEN KURTAR! YARAAB TC Nİ KIYAMETE KADAR DEMOKRASİDEN LAİKLİKTEN AYIRMA YARAAB! AMİİN.

4
11
yanıtYanıtla
Merhaba:

ENBÜYÜK DÜŞMAN ABD, , , , , , , , ,

11
3
yanıtYanıtla
MARABA:

SOSYAL OLARAK EN BÜYÜK DÜŞMAN İÇ DÜŞMAN HAİNLER SÜRÜSÜ BİREYSELOLARAK AZGIN NEFS!

yanıt7
yanıt0
serhan:

her gün aynı masal yalan yalan yalan bizde yedik

9
3
yanıtYanıtla
MAKİNİST:

öyle çetrefilli bir oyunun içine atıldık ki hiç sormayın yani sizin anlayacağınız yine kandırıldık :)

11
1
yanıtYanıtla
BAŞÖRTÜSÜ-ZORLA DAYATMA DİN VE LAİKLİK:

CHP NİN AĞZINA BAZI ZORBALAR ÖNCE BİR ''UZU ESMELE ''ÇEKSİNLER ONDAN SONRA ALSINLAR!. . YA AKRDELŞİM BU NEDİR YAAAAAAAAA MUSTAFA KEMAL ATATÜRK''Ü BİR TÜRLÜ BĞENMEDİNİZ BENDEZAMNINDA ÖLEYETŞMİŞŞTM AMA KARDEŞİM O ADAM BU ÜLKE İÇİN NE YAPMADI YAPMADIĞI NE FEDAKARLIK KALDI KURTULUŞ SAVAŞLARINI UNUTTURMAYA ÇALIŞABİLİRSİNİZ HADİÇANAKKALE DİYELİM YA UTANUN BE ÇANAKKALENİNDE BELKİ TAM ORTASINDA GENE ''O ADAM'' YANİATATÜRK VAR

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title