Haberler

De'longhı Pınguıno Taşınabilir Klima İle Yazınız Serin Geçsin

Güncelleme:

Ünlü İtalyan markası De'Longhi, bunaltıcı yaz sıcaklarına pratik bir çözüm sunuyor.

Taşınabilir Pinguino PAC N81 klima ile evde ve iş yerinde dilediğiniz yerde serinleyin. Pinguino PAC N81 klima, taşınabilir özelliği ile tadilat gerektirmeden klima serinliğini yaşatıyor.

Sıcaklığın kendini iyice hissettirdiği bugünlerde De'Longhi serinliği ayağınıza getiriyor. Ev ve iş yerlerinizde montaj gerektirmeden kullanabileceğiniz Pinguino PAC N81 taşınabilir klima ile dilediğiniz yerde serinliğin keyfine varın.

A sınıfı enerjiye sahip De'Longhi Pinguino PAC N81klima, tasarrufu ve teknolojiyi bir arada sunuyor. Pinguino PAC N81 klima; yenilikçi tasarımı, sessiz çalışma özelliği ve düşük güç tüketimi sayesinde enerji tasarrufu yanı sıra ortamdaki havayı kusursuzca temizliyor. Soğutucu gaz sistemiyle çalışan taşınabilir klima; doğal, zararsız ve ozon tabakasına dost olup, ekolojik dengeye uyum sağlıyor. Kolay taşıma, led kontrol paneli ve uzaktan kumandasıyla Pinguino PAC N81klimayı rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Klima işlevi görürken aynı zamanda nem alabilen De'Longhi Pinguino PAC N81klima, 9400 BTU/saat soğutma kapasitesi ile sıcak yaz günlerinde uzun saatler boyu serinlemenizi sağlıyor. 30 kg ağırlığında ve 900 W gücündeki PAC N81 klima ile istediğiniz ortamda serinliği yaşayabilirsiniz.

De'Longhi ürünlerine; Hepsiburada.com, Mediamarkt, Teknosa, Bimeks, Metro, Migros, Bauhaus, Esse, Evkur, Koçtaş, Real, Kipa'nın tüm Türkiye çapındaki mağazalarından ulaşabilirsiniz.

De'Longhi Pinguino PAC N81 için tavsiye edilen satış fiyatı KDV dahil 1399.90 TL'dir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title