Haberler

    De Jong'un Yerine İtalyan Yıldız!

    Cagliari'de oynayan 28 yaşındaki ön liberoyu İgor Tudor'un yönetime tavsiye ettiği öğrenildi. Sözleşmesi sona ereceği için bonservis bedeli olmayan Davide bu sezon 2 gol, 5 asist üretti.

    Wesley Sneijder'i satma kararı alan, Nigel de Jong'u da gelecek sezon düşünmeyen Cimbom'da yeni orta saha arayışları hız kazandı. Josue'nin bonservisini almayı gündemine alan yönetimin, Igor Tudor'un verdiği rapor doğrultusunda Cagliari'nin tecrübeli ismi Davide Di Gennaro'yu da listesine dahil ettiği belirlendi. Fotomaç'ın haberine göre Futbol direktörü Cenk Ergün'ün geçtiğimiz günlerde Di Gennaro'nun menajeri Manuel Montipo ile masaya oturdu.

    TUDOR BİTİRECEK

    Ön libero oynamasına rağmen Cagliari formasıyla bu sezon La Liga'da 20 maçta 2 gol atıp 5 de asist yapan sol ayaklı oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Takımdan ayrılacağını açıklayan İtalyan oyuncunun birçok talibinin olduğu bildirildi. Tudor'un önümüzdeki günlerde Di Gennaro ile bir telefon görüşmesi yaparak 'Galatasaray'a gel' diyeceği gelen haberler arasında...

    TAM BİR GEZGİN

    A milli takımda hiç oynamayan Di Gennaro, alt kategorilerde 25 kez giydiği İtalyan milli formasıyla 3 gol attı. Milan alt yapısından çıkan tecrübeli oyuncu bugüne kadar Çizme'de 12 farklı kulübün formasını terleterek ilginç bir kariyere imza attı.

    ÇİFT YÖNLÜ OYNAYABİLİYOR

    Orta sahada hem savunmaya hem hücuma yönelik oynayabilen Davide di Gennaro, sol kanatta da görev alabiliyor. Yumuşak bir bileğe sahip olan sol ayaklı oyuncu, hırsı ve inatçı oyun yapısı ile tanınıyor

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Wesley Sneijder Galatasaray Cenk Ergün Fotomaç Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title