Haberler

De Arrascaeta İçin Milan da Devreye Girdi

Güncelleme:

İtalyan devi Milan, Galatasaray'ın uzun süredir ilgilendiği De Arrascaeta için 5 milyon Euro'luk teklif yapmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'ın tüm planları alt üst oldu. Devre arasından beri satın almak için büyük uğraşlar verdiği ve uzun mesafe katettiği De Arrascaeta için sarı kırmızılıların karşısına hiç beklemediği bir rakip çıktı. Galatasaray aynı zamanda kadrosundaki bir futbolcu için de Milan'ın kararını bekleyecek.

G.SARAY ANLAŞMAYA YAKLAŞMIŞTI

Uruguay'ın gelecekteki en büyük yıldızı olarak gösterilen De Arrascaeta için uzun süredir temaslarda bulunan sarı kırmıızlı ekip bu transferde sona da yaklaşmıştı. 1994 doğumlu oyuncu için kulübü Defensor Sporting ile 3 milyon Dolar'a anlaştığı iddia edilen oyuncu için İtalya'nın dev ekibi Milan da devreye girdi.

MILAN, 5 MİLYON EURO TEKLİF EDECEK

Bu yaz Dünya Kupası'nda da oynaması beklenen oyuncu için büyük bir teklif yapmaya hazırlanan kırmızı siyahlılar, forvet arkasında yaratıcılığı ve tekniği ile harika bir performans sergileyen ve çok büyük potansiyeli olan oyuncu için 5 milyon Euro teklif etmeye planlıyor. De Arrascaeta bu sezon kulübü Defensor Sporting adına 31 maça çıkarak 8 gol ve 10 asist ile oynadı.

DROGBA İÇİN DE DEVREDELER

Bu arada Milan'ın Galatasaray'dan artık ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Didier Drogba'yı da kadrosuna katmak istediği belirtildi. Bilindiği gibi Balotelli ve Drogba, kısa zaman önce beraber futbol oynamak istediklerini dile getirmişlerdi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Uruguay Milan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title