Haberler

Dbp Bulanık İlçe Kongresi Yapıldı

MUŞ (İHA) – Muş’un Bulanık ilçesinde yapılan Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Olağan Kongresi’nde, ilçe eş başkanlığına Devrim Filiz ve Zeynep Topcu seçildi.

MUŞ (İHA) – Muş'un Bulanık ilçesinde yapılan Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Olağan Kongresi'nde, ilçe eş başkanlığına Devrim Filiz ve Zeynep Topcu seçildi.

DBP Bulanık İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen kongreye HDP Muş Milletvekili Demir Çelik ve DBP Muş İl Başkanı Cihat Akpolat da katıldı. Burada bir konuşma yapan HDP Muş Milletvekili Demir Çelik, önemli bir süreçten geçildiğinin altını çizerek, "5 yıl öncesinde emperyal güçlerin dünyayı yeniden şekillendirmek istediği 3. Dünya Savaşı; Rojava, Suriye ve Irak'ta vekalet savaşı olarak sürdürülmektedir. Ortadoğu'da yaşayan halklar, dünyaya hüküm sürmek isteyen güçlerle karşı karşıyadır. Bu nedenle Kürt halkının IŞİD çetelerine karşı vermiş olduğu insanlık mücadelesi kazanımla sonuçlanmışsa, bunun tek reçetesi örgütlü olmaktır."

Mali ve faaliyet raporlarının okunmasının ardından tek liste ile gidilen seçimde, DBP Bulanık İlçe Eş başkanlığına Devrim Filiz ve Zeynep Topcu seçildi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Demir Çelik Bulanık Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title