Haberler

DBB, Ankara'ya Ümitli Gitti

Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, yarın deplasmanda oynayacağı Gölbaşıspor maçı için Ankara'ya gitti.

Spor Toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, yarın deplasmanda oynayacağı Gölbaşıspor maçına ümitli gitti.

Teknik Direktör Coşkun Demirbakan nezaretinde hafta başından beri idmanlarını sürdüren, çalışmalarının tamamlayan Yeşil-Kırmızılı futbolcular sabah uçakla Ankara'ya gitti.

Kaptan Şehmus'un 2 maç ceza alması arkadaşlarını üzdüğünü söyleyen, takımının başarılı isimlerinden Erhan Eren, sahalarında istenilmeyen puanları kaybettiklerini, artık puan kaybına tahammülleri olmadığını belirterek, "Sahaya bir türlü geçen haftalar gerçek gücümüzü yansıtamadık. Bunu artık yapmalıyız. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un gerçek gücü alt sıralar değildir. Bunu bizde rakiplerimizde iyi bilmektedirler. Ankara'da oynayacağımız Gölbaşıspor maçına puan ve puanlar için gidiyoruz. Rakibimiz kim olursa olsun çekinmeyeceğiz. Bu maçta her maç gibidir. Hepimiz üzülüyoruz, niye sevinmeyelim ki. Bu deplasmanımızdan galibiyetle dönersek çok şey değişecektir. Büyük moral bulacağız" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Büyükşehir Belediyespor Gölbaşıspor Diyarbakır Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title