Haberler

DB Belediyespor, İzmir'den Karlı Dönmek İstiyor

Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da Göztepe maçı hazırlıklarını tamamladı. Yeşil – Kırmızılı kafile bugün İzmir'e uçuyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızız Grup'ta mücadele eden ve geçen hafta sonu sahasın da oynaması gereken Ankaragücü maçı güvenlik nedeniyle ileriki bir tarihe ertelenen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da Göztepe maçı hazırlıklarını tamamladı. Yeşil – Kırmızılı kafile bugün İzmir'e uçuyor.

Teknik Direktör Coşkun Demirbakan yaptığı açıklamada, "Cumartesi günü deplasmanda oynayacağımız Göztepe maçının idmanları olumlu geçti. Bir kaç eksiğimizi elimizdeki kadrodan takviye yapacağız. İzmir'den eli boş dönmek istemiyoruz. Bu maçımızdan karşı bir sonuçla dönersek ligde kesin iyi bir çıkış yakalarız. Ligde de 2 maç eksiğimiz var, şu anda 10 puanla 11.sırada bulunuyoruz. Ertelenen maçlarımızı bir an önce oynamak istiyoruz. Çünkü ilerleyen haftalarda yoğunluk olabilir. Diyarbakır Buyükşehir Belediyespor olarak İzmir'den başarılı ve karlı bir sonuçla dönmek tek hedefimizdir" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Büyükşehir Belediyespor Ankaragücü Diyarbakır İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title