Haberler

DB Belediyespor, Deplasmanda İyi Not Alamıyor

Güncelleme:

Spor Toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir belediyespor deplasman maçlarında başarılı olamıyor.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor evinde başarılı sonuçlar alıyor. Deplasmanda ise başarılı olamıyor, takım deplasmanda sıfır çekti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Pazar günü deplasmanda oynadığı Gümüşhanespor mağlubiyetiyle play-off yarışında ciddi bir yara aldı. Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta zirve mücadelesi veren Yeşil-Kırmızılı ekip, Diyarbakırspor'un tersi bir durumda grubunda deplasmanlarda en başarısız iki takımdan biri oldu.


Deplasmanda sıfır puan aldı

Ligde 38 puanla 8. sırada bulunan Yeşil-Kırmızılı ekip, 31'ini kendi evinde, 7 puanı ise deplasmanlarda kazandı. Lider Bandırmaspor bile kendi evinde 27 puan toplarken, Diyarbakır Buyükşehir Belediyespor kendi evinde topladığı 31 puanla grubunda kendi evinde en fazla puan toplayan takım oldu. Buna karşılık deplasmanlarda sıfır çekerek hiç galibiyet alamayan iki ekipten biri oldu. Yeşil-Kırmızılı ekibin deplasman başarısızlığı puan tablosuna da yansıdı, 38 puanla ligde

8. sıraya kadar gerileyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor kalan 6 haftada, play-off sıralamasına girmek için 5 puan farkı kapatmaya çalışacak.

Kaynak: Temsilci / Spor

Büyükşehir Belediyespor Gümüşhanespor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title