Haberler

DB Belediyespor'da Hedef Hatayspor Galibiyeti

Güncelleme:

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un hafta sonu sahasında oynayacağı Hatayspor maçı için galibiyete şartlandı.

Antalya kampından dönen, hazırlıklarını da tamamlayan, yeni teknik heyetiyle ligin ikinci yarısının hazırlıklarını tamamlayan Yeşil – Kırmızılı futbolcular, sahalarında oynayacakları maçı kazanacaklarını ligin ikinci yarısında başarılı olup iyi bir çıkış yakalayacaklarını belirttiler.

Antalya kampının kendilerine moral verdiğini, azda olsa çalışma fırsatı bulduklarını belirten Yeşil-kırmızılı takımın başarılı futbolcusu Yusuf Yağmur, "Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak maçlarımız ard arda sıralandığı için yoğun bir maç temposuna girdik. Pazar günü sahamızda Hatayspor ile oynayacağımız maçı kazanmaya şartlandık. Bu maçı kazanmamız gerekiyor, başka bir alternatifi yok. Şu anda ligde 21 puanla 10. Sıradayız. Hedefimiz ligin 2. Yarısına galibiyetle başlayıp, moral açısından iyi bir seviye çıkmakla birlikle iyi bir çıkış yakalamak arzusundayız. Takım olarak birlik beraberlik içerisinde tek yumruk halindeyiz. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak ligdeki yerimizi beğenmiyoruz daha üst sıralara çıkıp rahat nefes almak istiyoruz. Bunu da başaracağımızdan eminiz" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Büyükşehir Belediyespor Diyarbakır Hatayspor Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title