Haberler

Davutoğlu: "Yeni Bir Şehir Zihniyetini Hayata Geçirmek İçin Yola Çıkıyoruz"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun gelişi - Açılış için toplanan insanların görüntüsü - Kalabalıktan genel görüntüler- Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun protokolde Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile görüntüsü - Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşması ANKARA - Başbakan Davutoğlu: "Yeni bir şehir zihniyetini hayata geçirmek için yola çıkıyoruz.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun gelişi - Açılış için toplanan insanların görüntüsü - Kalabalıktan genel görüntüler- Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun protokolde Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile görüntüsü - Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşması ANKARA - Başbakan Davutoğlu: "Yeni bir şehir zihniyetini hayata geçirmek için yola çıkıyoruz. Bu yeni şehir zihniyetinde çöplükler yok. Bu yeni şehir zihniyetinde gecekondular yok. Bu yeni şehir zihniyetinde insan onuruna yakışmayan hiçbir yapılaşma olmayacak."

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Yalçın Akdoğan Melih Gökçek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title