Haberler

Davutoğlu Yarın Myk Toplantısından Sonra Biz de Meclis Başkan Adayımızı Açıklayacağız - 2

Davutoğlu Yarın MYK toplantısından sonra biz de Meclis başkan adayımızı açıklayacağız (1) Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ak Parti milletvekillerinin katıldığı ATO Congresium'da düzenlenen iftar yemeğinde konuştu.

Davutoğlu Yarın MYK toplantısından sonra biz de Meclis başkan adayımızı açıklayacağız (1)

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ak Parti milletvekillerinin katıldığı ATO Congresium'da düzenlenen iftar yemeğinde konuştu. Yarın MYK toplantısından sonra Ak Parti'nin Meclis başkan adayının açıklanacağını kaydeden Davutoğlu, İnşallah yarın MYK toplantısından sonra biz de Meclis başkan adayımızı açıklayacağız dedi.

DENİZ FENERİNİN AÇACAĞI YOL İŞARETİ GEREKİYORDU

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Merkezi'nde partisine mensup milletvekilleriyle toplantı yaptıktan sonra ATO Congresium'da partili milletvekilleriyle iftarda bir araya geldi. Seçim değerlendirmesi yapan Davutoğlu, Kısa bir muhasebe yapma niyetindeyim. 22. dönem yani 3 Kasım 2002 seçimlerinden sonra oluşturulan Meclis grubumuz, önünde devasa problemleri bulmuştu. Ülkenin yeni bir vizyona, anlayışa ihtiyacı vardı. 28 Şubat kalıntıları vardı. Bir ışık gerekiyordu. Tabiri caizse bir deniz fenerinin açacağı yol işareti gerekiyordu. Sayın cumhurbaşkanımızın başkanlığında yola çıkmış Ak Parti kadroları, o ışığı milletimizin önüne koydular. Hep birlikte kutlu ve onurlu bir yolculuğa çıkıldı diye konuştu.

NELERLE SUÇLANMADIK Kİ

Davutoğlu, Neredeyse her seçim öncesi bir büyük sınav bizi bekliyordu. Bu sınavların hepsinden ilham aldığımız tarihimizin ışığında ak alınla çıktık. Hiçbir yerde başımızı eğmedik. Hiçbir yerde yanlış tarafta durmadık. Etrafımızda komplolar yapıldı. Bir takım ağlar örülmeye çalışıldı. Yalnız kalmakla, eksen kayması ile tehdit edildik. Uluslararası medya komploları ile karşı karşıya kaldık. Nelerle suçlanmadık ki dedi.

YARIN MYK TOPLANTISINDAN SONRA BİZ DE MECLİS BAŞKAN ADAYIMIZI AÇIKLAYACAĞIZ

Yarın MYK toplantısından sonra Ak Parti'nin Meclis başkan adayının açıklanacağını kaydeden Davutoğlu, Ak Parti'nin sendelemesini, Ak Parti ile birlikte Türkiye'nin omurgasının sarsılmasını istediler. Ama başaramadılar, başaramayacaklar. Belki bugün tek başına iktidar olma şansımız yok. Ama bilinsin ki yüzde 41 ile Türk siyasetinde alınan en yüksek oranlarından biri ile 258 kişilik demir bir yumruk, çelik bir irade ile bir araya gelmiş Ak Parti grubu buradadır. Bu çelik irademizi sarsamayacaklar. İnşallah yarın MYK toplantısından sonra biz de Meclis başkan adayımızı açıklayacağız ifadelerini kullandı.

(Tür: Ankara)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Merkez Yürütme Kurulu Ahmet Davutoğlu Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title