Haberler

Davutoğlu: "Vesayetçilere, Paralelcilere Karşı Milli İradeye Sahip Çıkmaya Var Mısınız?"

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşması AK Parti'nin Bayburt mitingi- Genel Başkan ve Başbakan Davutoğlu: (2)"Kılıçdaroğlu, kendi partisinde ön seçime girdi, kazandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ-AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşması AK Parti'nin Bayburt mitingi- Genel Başkan ve Başbakan Davutoğlu: (2)"Kılıçdaroğlu, kendi partisinde ön seçime girdi, kazandı. Bu ne demek biliyor musunuz? Eğer seçim CHP'liler ile olursa Kılıçdaroğlu belkikazanır ama 7 Haziran seçimi CHP'nin kendi arasındaki seçim değil ki. 7 Haziran seçimi yiğitlerin, er meydanının seçimidir. Biz buradayız"- "Sizler bize emaneti verirsiniz ama bir hata yapar ve iktidar olamazsak ben bu koltuğu bırakırım, birinci parti olamazsak bu koltuğubırakırım. Ey Kılıçdaroğlu, madem başarı hikayesisin, çık, mertçe söyle, 'ben de bırakırım' de" AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sadece ön seçimde başarılı olduğunu belirterek, "Kılıçdaroğlu, kendi partisinde ön seçime girdi, kazandı. Bu ne demek biliyor musunuz? Eğer seçim CHP'liler ile olursa Kılıçdaroğlu belki kazanır ama 7 Haziran seçimi CHP'nin kendi arasındaki seçim değil ki. 7 Haziran seçimi yiğitlerin, er meydanının seçimidir. Biz buradayız" dedi. Partisinin Bayburt'taki Saat Kule Meydanı'nda düzenlenen mitinginde konuşan Davutoğlu, iktidara geldiklerinden bu yana yaptıklarını anlattı.Bayburt'u daha da büyüteceklerini, daha da müreffeh kılacaklarını söyleyen Başbakan Davutoğlu, "Bayburt'a öyle imkanlar getireceğiz ki göçü durduracağız, üniversitenin kapasitesini iki misline çıkaracağız. Bu dağlarda öğrenim görmeyen kimse kalmayacak. Ozanların, yiğitlerin diyarı Bayburt, ilim diyarı olacak, bütün hizmetleri alacak" diye konuştu. AK Parti iktidarına tuzak kuranlara karşı 7 Haziran'da milli iradenin güçlü kılınması gerektiğini belirten Davutoğlu, Bayburtlulardan seçimde tarih yazmalarını istedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'nun "Ben bir başarı hikayesiyim" dediğini aktardı.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Davutoğlu Ak Parti Bayburt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title