Haberler

Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu Oy Kullanmak İçin Arka Arkaya Sıraya Girdi

Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 26. Dönem Meclis Başkanlığı seçimlerinde oy kullanmak için arka arkaya sıraya girdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, meclis başkanlığı seçimlerinde arka arkaya sıraya girerek oy kullandı. 26. Dönem Meclis Başkanı seçimleri renkli görüntülere sahne olurken, 2 liderin yan yana gelmesi dikkat çekti.

MECLİS BAŞKANI ADAYI İSMAİL KAHRAMAN DA OY KULLANDI

Meclis Başkanlığı seçimlerinin ilk turu için oy kullanmak üzere Başbakan Ahmet Davutoğlu ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu arka arkaya sıraya girdi.

Oy kullanma kabinine giren liderler, daha sonrada oylarını kullandı. Daha sonra sırası gelen AK Parti İstanbul Milletvekili ve Meclis Başkanı adayı İsmail Kahraman oy kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu İsmail Kahraman Ahmet Davutoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (3)

...TAŞOVA...:

.....ESADI DESTEKLİYEN CHP VE HDP KINA YAKIN SOL BEYNAMAZLAR... ESADI DESTEKLEDİNİZ TÜRKMENLER ÖLÜYOR ,DHKPC Yİ VE PKK YI DESTEKLEDİNİZ VATAN EVLATLARI ÖLÜYOR.... BUNUN HESABINI VERECEKSİNİZ HAİN KIZILBAŞLAR ,HAİN KROLAR ,HAİN GEZİZEKALİLAR.....

4
2
yanıtYanıtla
TÜRKLER ENİNDE SONUNDA İSYAN EDECEK:

KOBANİDEN KAÇAN 100 BİN KIROYU AL TC YE. . . İŞİTİN VURDUĞU 1400 PKK-YPG TERÖRSİTİ TC DE HASTANELERDE BAK. . . TC DEN KALKAN ABD İNG FR SAVAŞ UÇAKLARI AYLARCA İŞİTİ VURSUN. . . PEŞMERGE ÇETESİNİ VE ÖSO YÜ TC ÜZERİNDEN KOBANİE GEÇİR. . . BAK ETEKLİ KÜRTLERİN AHDE VEFASINA?? TÜRK MİLLETİNE SÖVÜYORLAR!! ETEKLİ HAİNLERE BÖYLE SAHİP ÇIK AMA TÜRKMENLERE SAHİP ÇIKMA AKP. YA BİZ MİLLET OLARAK ADAM OLMAYIZ. . . CELLATIMIZA OY VERMİŞİZ İKTİDAR ETMİŞİZ VALLAHİ. . YA AKP SANA HAK ETTİĞİN KELİMELER VALLAHİ YETERSİZ. . .

3
0
yanıtYanıtla
dikkat çekici:

tövbe Yarrabbim bu kadar büyük dikkat çekici görmemiştim bunu da gösterdin şükürler olsun

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title