Haberler

Davutoğlu, Taşeron İşçinin Cep Telefonu Olmasını Garipsedi

Güncelleme:

Başbakan Davutoğlu, kendisinden taşeron sistemine bir çözüm bulmalarını isteyen üç çocuklu bir işçinin cep telefonu olmasına şaşırdı: Taşeron ama telefonu var.

Kanal D Haber'de yayınlanan görüntülerde Davutoğlu'nun yanına gelen bir işçi, "Ben askeriyeden (asgari ücret) çalışan bir işçiyim. Sabah altıda çıkıyorum, bu saatte evime dönüyorum. Üç tane çocuğum okuyor, biri lisede son sınıfta" diyor.

"İNŞALLAH TAŞERONU ÇÖZECEĞİZ"

Taşeronda çalıştığını belirten ve "Bu taşeronu…" diyen işçinin sözünü kesen Davutoğlu, "İnşallah taşeronu çözeceğiz" karşılığını veriyor.

"YOK YOK, ALDIRMAZLAR"

Çocuklarının kaç yaşında olduğunu sorduğu işçinin, "Biri 18 yaşında lise son sınıfa gidiyor, biri de ortaokulda, takdirlik çocuk. Ders kitapları veriyorlar, ek olarak kitap aldırıyorlar" yanıtına "Yok yok, aldırmazlar" ifadesiyle itiraz eden Davutoğlu, "Yanında mı çocuğun telefonu?" diyerek onu aramasını istiyor.

"TAŞERON AMA TELEFONU VAR"

Taşeron işçinin, "Öyle bir sevinecek ki" diyerek cebinden telefonunu çıkarması üzerine Davutoğlu kameralara dönerek, "Taşeron ama telefonu var" ifadesini kullanıyor.

Cep telefonunun 150 lira değerinde olduğunu belirtmek zorunda kalan işçiye Davutoğlu'nun yanıtı,"Güzel, kaç liralık olursa olsun" oluyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kanal D Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (515)

tamer gül Mobil-ANDROID:

21. yüzyılda telefonu olan adama şaşıran bir başbakanımız var. Daha doğrusu boşbakan. Bomboşbakan.

105
2
yanıtYanıtla
ahmet:

alalhn yobazlarına 1 kasımda günlerini göstereceğiz hayırlısıyla chp

90
13
yanıtYanıtla
malatya:

fazla değilmi elinden al

96
1
yanıtYanıtla
Harakiri:

Ne demeli buna ne desek acaba utanır bunlar Allah belanızı versin adamin telefonu var diye garipsiyor senin çocukların hangi telefonları kullaniyor acaba

94
1
yanıtYanıtla
xxx:

aslında teşerona şunu demek istiyor işte senin donun var

87
2
yanıtYanıtla
akp gençlikMobil-ANDROID:

oylar akp'ye. en iyi parti akp. diğerleri ülkemizin gelişmesini istemiyor. başbakanımız dan allah razı olsun.

6
79
yanıtYanıtla
.....:

bu mudur yanı bunu mu diyebiliyonuz oy toplamak için ak geçnlik busa ak yaşlılık nasıldı Allah yardım etsein bunlara kanmayın arkadaş yiyen zihniyete oy yok

yanıt2
yanıt0
ZAFER X:

Allah başımıza fakirliğin ne demek olduğunu bilen birisini getirsin diyecem ama en son bir yüzük ile başlayanları hatırlıyorum ?

83
0
yanıtYanıtla
Aaa ...:

Onu bile çok gören bir zihniyeten daha ne beklersin

76
1
yanıtYanıtla
TAŞERON YÖNETİCİSİ:

Yazıklar olsun size verilen oylara, yandaş kardaş diye diye bu insanları perişan ettiniz, inancını sömürerek iş başına gelip o inançlı insanlarıda sindirdiniz. Taşeron olanlar bi araştırılsın ortaya neler neler çıkar, bırakın taşeronun kimliğini o taşeronun çalıştırdığı işçiye verilen maaşın ne kadar olduğunu ve eline geçenin ne olduğuna bir bakın. Kişi başına neredeyse 1000 tl cebine para giren taşeron şirket sahiplerini deşifre edecek tek bir gazeteci, muhalefet neferi bulamazsınız,

76
0
yanıtYanıtla
Tüm 515 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title