Haberler

Çankaya Köşkü'nde Özel Güvenlik Toplantısı Yapılacak

Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün saat 15.30'da Çankaya Köşkü'nde 'Özel Güvenlik Toplantısı' yapacak.

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında özel güvenlik toplantısı gerçekleştirilecek.

GÜVENLİK BİRİMLERİNİ TOPLUYOR

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çankaya Köşkü'nde saat 15.30'daki toplantıda güvenlik birimlerinin yetkilileriyle bir araya gelecek.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Çankaya Köşkü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (34)

sitozin:

Benim anlamadigim bu suructa olenlerin arasinda neden bir tanecik bile hdpli yok...Heleki urfa suruc ve kobaniye yardim gibi bi olaydan bahsederken. Ustelik isid suruc olayini ustlenmezken... Ardindan pkknin sozde intikam icin ustlendigi sehid polis olayi... Diuecegim su, baris naralari atan hdp suructa kendi insanini katledip intikam icin bi de polis sehid ediyor... Bunlarin katli mustehaktir. Halkin hdpye ve demirtasa guveni bitmistir.

13
3
yanıtYanıtla
Eksu Tsuroz T''evgin:

milleti oyalamayın gidin şu seçime

12
1
yanıtYanıtla
mhp:

kınıyoruz . şiddetle kınıyoruz. misliyle karşılık verecez. kanları yerde kalmaz . zanlılar yakalandı yeter artık yaterrrrrrrrrrrrrrr

10
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın...........................:

lan HAŞLANMIŞ TAVUĞA BAK ya SENİN HER TARAFIN ZİRVE YAPSA NE OLUR. Sen ve Vatan Haini Uzun Bitirdiniz Memleketi.

9
3
yanıtYanıtla
XxxxMobil-IOS:

Hukumet istifa yeter artik

6
5
yanıtYanıtla
metafemtamin0:

K. çekmecede millet ellerinde keleş geziyo. . neyin güvenliği bu. . suriyeninmi ?benim bildiğim önce kendi ülkene bakarsın . . sen 8. 5 milyon suriyeliyi içeri al. . (kaçakları yazmadım. ) sonra duvar örelim. . . suriyede kimse kalmadıki. . . kime duvar örüyon . . . ama duvar örme işi yüklü bir mebladır. . ihaleyi alan firma malı götürür. . gerçi ihale işide yandaşdır. . garanti. .

11
0
yanıtYanıtla
emir:

KATiLiNE ASK ( kürdün ermeniye kibrislinin ruma olan) askini anlatan bir film yakinda sinemalarda

10
1
yanıtYanıtla
Mhp:

Asker el koymasi lazim bu devleti maf etti bunlar

9
2
yanıtYanıtla
kamil:

Hukumet istifa

8
3
yanıtYanıtla
kamil:

Akp secimde isin cok zor. Oy vermisler vermiyeceklerini soyluyolar akp ye

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title