Haberler

Davutoğlu'nun Sorusunu Yanlış Cevaplayan Vatandaşlar Güldürdü

Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ardahan'daki mitinginde "Biz Suriyeli kardeşlerimizi Esad zalimine teslim eder miyiz?" diye seslendi. Mitinge gelen birçok vatandaşın ise "evet" demesi dikkat çekti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ardahan'daki mitinginde "Biz Suriyeli kardeşlerimizi Esad zalimine teslim eder miyiz?" diye seslendi. Mitinge gelen vatandaşların bir kısmı "evet" diye cevap verince ilginç anlar yaşandı.

KARMAŞA YAŞANDI

Davutoğlu'nun bu sorusuna bazı vatandaşlar ise "hayır" diye cevap verdi. Yaşanan bu gelişme, kitlenin kafasının karışık olduğu yorumlarına neden oldu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan gibi kendisini dinleyen partililere sıkça soru soran Ahmet Davutoğlu, Kastamonu'nun ardından Ardahan mitinginde de istediği cevabı alamadı.

KASTAMONU'DA DA SORU YANLIŞ CEVAPLANMIŞTI

Geçen gün Kastamonu mitinginde, "Türkiye 2001'de tank yapabiliyor muydu" diye soran ardından da "Peki kim iktidardaydı?" diyen Davutoğlu'na kitle "AK Parti" yanıtını vermiş Davutoğlu da yaşadığı şaşkınlığın ardından "Hayır, 2001'de üçlü koalisyon iktidardaydı" uyarısında bulunmuştu.

SOSYAL MEDYA YIKILDI

Davutoğlu bu kez de Ardahan'da miting katılımcılarına "Biz Suriyeli kardeşlerimizi Esad zalimine teslim eder miyiz?" sorusunu sordu ve gür bir "Evet" yanıtı alması sosyal medyada alay konusu oldu.

İşte sosyal medyadaki o tepkiler:


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Kastamonu Ardahan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500

Yorumlar (398)

babadungamobilWeb@haberler.com:

Anket : akp diyenler beğene demeyenler diğerine basınız

3
558
yanıtYanıtla
corcimobilWeb@haberler.com:

Ya söyleyince kiziyorlar. Meeeeee

148
2
yanıtYanıtla
MTN:

2002 de bir asgari ücret 10 çeyrek altına bedel iken şimdi 6 çeyrek altına yetmiyor. . nerden nereye. . . 12 senede piyasada nakit kalmadı maaşı göremiyoruz çünkü borca gidiyor. . Rakamlar net. . 12 senede çaresiz kredi kartına krediye sarılmış halk. halkın tüketici kredisi ve kredi kartı borcu tam 52 kat artmış. İşsizlik rekorla açıklandı . OECD ülkeleri içinde gençlerde işsizlikte en kötü ülke olduk. . Kişi başı milli gelir tam 7 senedir yerinde sayıyor. Sanayi yatırım yok. . İhracat her ay düşüşle açıklanıyor. İcralar patlamış. rakama bakın 12 sene önce 8 milyon icra şimdi 22 milyonu aşmış. . Esnaf sayısı 10 yılda tam 461000 azalmış. . UYANIN ARTIK. . . . . .

116
1
yanıtYanıtla
sunday:

ak partiyi karalamak icin elinizden ne geliyorsa yapin, sunu unutmayinki art niyetli medya ve insanlar kafirin ve seytanin ta kendisidir, ak partiye gonul vermis insanlar bilirler ki musluman muslumanin kardesidir, o insanlarin yerinde biz olabilirdik, ALLAH hic bir insani memleketinden surdurmesin acilar cektirmesin

4
106
yanıtYanıtla
ATAHEYKELmobilWeb@haberler.com:

ATATÜRK HEYKELİNE ÜŞÜMESİN DİYE KIYAFET GİYDİREN APTAL KEMALİSTLER, BURADA AKPLİLERE APTAL DİYOR. GÜLER MİSİN AĞLAR MISIN

83
23
yanıtYanıtla
hevalmobilWeb@haberler.com:

Allah belanızı VERMESİN... vicdanımdan başımı kaldıramıyorum göz göze gelmeyeyim diye... hani nerede sahip çıkıyorsunuz... her cuma diyarbakırda hangi camiye gidersen git.. bi tanesi çıkıp ağlıyor dilini de bilmiyoruz... siz sahip çıkıyorsunuz da bunlar sevinçten mi ağlıyor...

99
2
yanıtYanıtla
...Mobil-IOS:

Çok şımardı bunlar ders vermek için oylar HDP ye.

90
7
yanıtYanıtla
AsvmobilWeb@haberler.com:

Haydi Türkiye gümbür gümbür oylar akp ye kazandıracahız

85
10
yanıtYanıtla
Ank06.58Mobil-IOS:

Meeee diyorsunuz biz9 seçimde size koyor melediyoz capulcu dingiler hiç hımm bu konuda varmı bi sözünüz

2
87
yanıtYanıtla
KAMYONCULAR:

kamyona doldur götür mitinge, olacağı bu

86
1
yanıtYanıtla
Tüm 398 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title