Haberler

Davutoğlu'nun Kayseri Konuşmasında Tören Alanı Boş Kaldı

Güncelleme:

Kayseri'de akademisyenlere hitap eden Ahmet Davutoğlu'nun konuşması sırasında tören alanındaki geniş boşluklar dikkatlerden kaçmadı.

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi Ziya-Betül Eren Genom ve Kök Hücre Merkezi'nde akademisyenlere hitap eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, özellikle aşı geliştirme ve genetikle ilgili çalışmaların kendileri için stratejik çalışmalar olduğunu belirtti.

"MİLLİ AŞI YAPABİLİYOR MUYUZ?"

Konuşmasında Sağlık Bakanlığı ziyaretini anımsatan, bakanlıkta bütün bilgileri aldıktan sonra ilgili daire başkanlarına ve ilaç sektörü temsilcilerine "Milli aşı yapabiliyor muyuz?" sorusunu yönelttiğini belirten Davutoğlu, şunları söyledi: "Bu soru hem etik bir sorudur hem de ahlaki bir sorudur hem de stratejik ve insani bir sorudur. Kendi aşısını yapamayanların, kendi silahını yapıyor olmaları çok yeterli olmayabilir. Çünkü sağlıklı bir nesli teminat altına almazsanız, o ülkenin geleceğini de teminat altına alamazsınız. Duyduklarımdan memnun oldum. Aşı geliştirmeyle yüzde 100 milli bir aşı sektörü, bilimsel tabanı oluşturacağınızı duymaktan memnun oldum. Kalkınma Bakanlığına sunduğunuz proje ne ise onun arkasındayım. O proje bizim hayati meselelerimizden biridir ve öncelikle ele alınmalıdır. Arkadaşlarımla konuşacağım mutlaka o konuda istediğiniz desteği temin edeceğiz."

TÖREN ALANI BOŞ KALDI

AK Parti'nin en fazla desteği aldığı illerden biri olan Kayseri'de Davutoğlu'nun konuşması sırasında tören alanındaki geniş boşluklar dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın parti başkanıyken coşkulu mitinglerini yaptığı illerin başında gelen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün memleketi Kayseri'de böyle bir tablonun ortaya çıkması şaşkınlık yarattı.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Sağlık Bakanlığı Ahmet Davutoğlu Kayseri Politika Haberler

500

Yorumlar (59)

adıyaman lı:

vatandaş yalancı baharın sonununa geldiğini anladı da ondan. sat rüşvet olarak asalaklara dağıt nereye kadar kutu hırsızları

70
19
yanıtYanıtla
DERSİMLİ:

AKP İLE BDP ARASINDA HİÇBİR FARK YOKTUR. BİR MİLLET UYANIYOR!!

19
37
yanıtYanıtla
doğrucu:

ben gülü konyalı biliyordum nerden kayserili yaptınız adamı

5
49
yanıtYanıtla
akkoyun:

bu çoban iyi kaval çalamıyor

47
7
yanıtYanıtla
vio:

anca gezi pararlel diyip durdu yav asıl teröristler ortalıgı karıştırıyor onlara neden sesiniz cıkmıyor göz yumuyorsunuzzzzz

46
4
yanıtYanıtla
kayserili:

ben kayseride yaşıyorum en işlek yerindeyim hiçbir yerde miting olduğuna dair bir bilgi yok. Bu miting değildi sadece tramvay açılışı yapılıyordu ve merkeze uzak bir yer. O kadar kişi olması gayet normal. Haberde eksik bilgi var.

10
32
yanıtYanıtla
vanlı:

akp nin biteceğinin göstergesi

32
2
yanıtYanıtla
kayseri li:

akp nin sonu gelmiştir. işte . hele davutoğluna karşı kayseriliden destek olamaz. . abdullah gülü harcayan bu zihniyete ve davutoğluna asla destek olmayacağız.

28
1
yanıtYanıtla
BILEN:

Yine ortadogu kazani kaynatanlar alanlara inmisler sen ne Zaman 2. bir osmanli devleti kurulacak ondan haber ver. Türkiye''yi AB''ye götürecegiz diye kamyona bindirip Ortadogunun ortasinda biraktilar.

26
3
yanıtYanıtla
jiyan bieber:

nebicim haber adam akedemisyenlere sesleniyor sanki oraya 50 bin akedemisyen''mi gelecek? yaniltici baslik olmus

20
7
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title