Haberler

Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan Adayı Gösterilmesi

ORSİAD Başkanı Ülgener: "Cumhurun seçtiği ilk Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Başbakanlık görevini devralan Ahmet Davutoğlu'nu tebrik ediyoruz"

Ostim Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İş Adamları ve Yönetici Derneği (ORSİAD) Başkanı Özcan Ülgener, Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Başbakanlık görevini devralan Ahmet Davutoğlu'nu tebrik etti.

Ülgener, yazılı açıklamasında, yerel seçimlerin ardından, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin de sorunsuz şekilde tamamlanmasının sanayicinin yüreğine su serptiğini belirtti.

ORSİAD'ın sanayici KOBİ'lerin çıkarları doğrultusunda hareket etmek durumunda olduğunu kaydeden Ülgener, "Seçimler ve yeni bakanlar kurulunun kurulması ile sürekli meşgul olan gündemi artık kendi sorunlarımızın çözümlerine çevirmeliyiz. Gergin ve belirsizliklerle dolu bu hava yerini yıllardır çözüm bekleyen ve sanayici KOBİ'lerimizi de yakından ilgilendiren gerçek gündeme bırakmalı" ifadelerini kullandı.

Ülgener, açıklamasında şunları kaydetti:

"Cumhurun seçtiği ilk Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Başbakanlık görevini devralan Ahmet Davutoğlu'nu tebrik ediyoruz. Sürecin bizlere fazla olumsuz yansımaması açısından da ayrıca memnunuz. Yıllardan beri süregelen sorunlar için somut adımların atılması gerek. Sandıktan çıkan istikrarın artık bizlerin sorunlarına da çözüm sunulması adına olumlu sonuçlar vermesini diliyorum." - Ankara

Kaynak: AA / Ekonomi

Ostim Organize Sanayi Bölgesi Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Davutoğlu Ak Parti Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title