Haberler

Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan Adayı Gösterilmesi

Konya iş dünyası, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adaylığına ilişkin açıklamalar yaptı.

Konya iş dünyasından KSO, KTB, KTO, MÜSİAD ve ASKON'un yöneticileri, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkan adaylığına ilişkin açıklamalar yaptı.

Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Memiş Kütükcü, Davutoğlu'nun 62. Hükümetin Başbakan adayı olarak gösterilmesinin kendilerini son derece memnun ettiğini belirtti.

Konya'dan çıkan bir Başbakan'ın sadece Türkiye'nin değil, tüm insanlığın umudu olacağını vurgulayan Kütükcü, "Sayın Bakanımız, Konya'nın, Anadolu'nun öz evladıdır. Kendilerinin 62. Hükümetin Başbakan adayı olarak gösterilmesi bizleri son derece memnun etmiştir. Böylesine değerli bir ismin başbakanlığı, bir Konyalı olarak göğsümüzü kabartmakta, şehrimizin ve ülkemizin geleceğine dair umutlarımızı güçlendirmektedir" dedi

Konya Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğur Kaleli, Davutoğlu'nun 12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan tarafından aday gösterilmesinin istikrarın ve kararlılığın süreceğinin işareti olduğunu ifade etti. Kaleli, emanetin ehline verildiğini ve Davutoğlu'nun muhteşem bir maziyi parlak bir geleceğe bağlayan en önemli köprü olacağını söyledi.

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk de Davutoğlu'nun adaylığını büyük memnuniyetle karşıladıklarına işaret ederek, "Toroslar'dan çıkarak, bütün Türkiye'nin kabul ettiği bir isim olarak başbakanlık koltuğuna oturacak olması hem Konya olarak bize hem de tüm milletimize ayrı bir gurur vermiştir" ifadelerini kullandı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek, Ahmet Davutoğlu'nun devletin her kademesinde aldığı bütün zorlu görevlerin üstesinden gelmeyi başaran, engin bilgi ve tecrübelerini ülke menfaatleri için çalışmalara yönlendiren, ülkenin dış politikasının şekillenmesinde kilit rol oynamış, daima mazlumların ve haklının yanında, haksızlığın karşısında yer almış müstesna bir devlet adamı olduğunu kaydetti.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım ise iş dünyasının öncelikli beklentisinin Türkiye'deki istikrarın bozulmaması olduğunu dile getirerek, "Ahmet Davutoğlu hocamızı, başı darda olan tüm Müslümanların yanında olan birisi olarak tanıyoruz. Nerede bir mağdur ve mazlum varsa koştuğunu, ülkemiz adına yardım etmeye çalıştığını biliyoruz. Ülkemizin bütün dünyada öne çıkmasını sağladı. Şehrimiz açısından büyük bir şanstır" diye konuştu. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Muhammet Uğur Kaleli Ahmet Davutoğlu Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (1)

erhan:

başbakan olmak kim okim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title