Haberler

Şalvarlı Belediye Başkanı, Davutoğlu'na 100 Yıllık Kur'an-ı Kerim Hediye Etti

Güncelleme:

Eskişehir'in Mihalgazi Belediyesi'nin beyaz başörtülü ve şalvarlı Belediye Başkanı, Davutoğlu'na 1900'lü yıllardan kalma Kur'an-ı Kerim hediye etti, Başbakan öpüp alnına koydu.

Eskişehir'in Mihalgazi Belediyesi'nin beyaz başörtülü ve şalvarlı Belediye Başkanı Zeynep Akgün, 100 yıllık gelenek çerçevesinde Başbakan Ahmet Davutoğlu'na 1900'lü yıllardan kalma Kur'an-ı Kerim hediye etti.

100 YILLIK KUR'AN-I KERİM HEDİYE ETTİ, DAVUTOĞLU ÖPÜP BAŞINA KOYDU

Meclis'te düzenlenen AK Parti grup toplantısına gelen Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün, grup toplantısında beyaz başörtüsü ve şalvarı ile ilgi odağı oldu. Başkan Akgün, toplantı sonrasında Başbakan Ahmet Davutoğlu'na, "Erkeklerimiz cuma günleri namaza gider, kadınlarımız da evlerinde Kur'an okur. Size bu 400 yıllık kadim geleneğimiz çerçevesinde Kur'an-ı Kerim hediye ediyorum" diyerek 1900'lü yıllardan kalma Kur'an-ı Kerim'i hediye etti. Davutoğlu ise hediye edilen Kur'an-ı Kerim öperek alnına koydu.


"BEN HEP BÖYLEYDİM, BU BİZİM MİLLİ KIYAFETİMİZ"

Belediye başkanı olmadan önce meclis üyeliği görevinde de bulunduğunu belirten Belediye Başkanı Zeynep Akgün, İHA'ya yaptığı açıklamada, "Ben hep böyleydim. İlçemde herkes bu şekilde giyiniyor. Bu bizim milli kıyafetimiz, hiç değiştirmeyi düşünmedik. Bütün toplantılara bu kıyafetimle katılıyorum. Başbakanımız halk insanı, bizi sevgiyle karşıladı. Beyaz yaşmak içinde 1900'lü yıllardan kalma bir Kur'an-ı Kerim hediye ettik" dedi.


"ÇOK BAŞARILI KADINLARIMIZ VAR"

Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay ise, "Çok başarılı kadınlarımız var. Kendisine de tam destek veriyoruz. Eskişehir için büyük bir kazanım. Birlikte bir sürü çalışmaya imza atacağız" ifadelerini kullandı.


Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün'ün halkı çok iyi temsil ettiğini söyleyen AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam, "Kendisinin kadın kooperatifçiliği konusunda ciddi çalışmaları var. Hatta bu şekilde Mihalgazi'de. Onların temsilinin de bu şekilde olması bizi mutlu ediyor. Seçim sürecinde kendisinin araçları da aynı fotoğraflarla süslüydü. Biz aday gösterirsek kadınlarımızın da başarılı olabileceklerini gösteriyor. Halkımızı çok iyi temsil ediyorlar, başarılı çalışmalara imza atıyorlar. Kadın katılımını siyasette artırmamız birinci görevimiz" diye konuştu.


Davutoğlu'na Kur'an-ı Kerim hediye eden kadın Belediye Başkanı grupta ilgi odağı oldu...

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Zeynep Akgün Mihalgazi Eskişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (24)

DEMİR:

DİN İMAN DİYİP SOYULUYORUZ ÜLKE SATILDI

9
10
yanıtYanıtla
abdulcabbar:

yalaka kuran okumuyor niye veriyorsun çıkarın nedir

17
2
yanıtYanıtla
gazozcu:

Bu yobazlarinda isi gucu, din, iman deyip ulkeyi soymak. bikerde millete fabrika acin yahu vatandasa ekmek olsun bre makaracillar.

11
8
yanıtYanıtla
.:

mıt tırlarıyla işide silah yollayan katiller

11
3
yanıtYanıtla
yyyyy:

17 25 aralık operasyonunu asla unuturmayın

13
1
yanıtYanıtla
Ensari:

Bunlar hesapta bilmiyor. 1900 yıllardan diyor sonrada 400 yıllık diyor. o aradaki 300 yılı nerelerinde gizlediler. Ama şaşırmamak lazım tipik bir akp zihniyeti. Doğru birşey yapsaydılar zaten şaşırırdım.

9
4
yanıtYanıtla
erzurum:

akpnin için ahiretnizi dünyaya değişmeyin

9
3
yanıtYanıtla
fırat:

ben ölmeyi tercih ederim dünyaya değişmem ahiretimi bu acizlere bak oyları düşmesin diye yazıkkkkkkk

8
3
yanıtYanıtla
HASAN:

DİNİ SÖMÜRMEYİ NE ZAMANA KADAR SÜRDÜRECEKSİNİZ. BÜTÜN OYLARI DİN ÜZERİNDEN SİYASET YAPARAK ALDINIZ. ŞU ANDA ÜLKEMİZ KAN GÖLÜ İÇERİSİNDE BOĞULUYOR. KUR''AN HER KESİN EVİNDE VAR BUNU ULU ORTA SİYASİ REKLAM ARACI YAPMAK SON DERCE YANLIŞ VE SİYASİ BİR DAVRANIŞTIR. KİME İSLAMI ÖĞRETECEKSİNİZ? HALKIN DİN BİLGİSİ SİZLERDEN ÇOK ÇOK DAHA FAZLADIR. BIRAKIN ARTIK DİN ÜZERİNDEN PROPAGANDA YAPMAYI, YETER ARTIK BIKTIK SİZİN BU OYUNLARINIZDAN

7
4
yanıtYanıtla
adam:

Tutunacaklari tek dal din kaldi. E sagolsun yalakalarda siraya girmisken sahne hazir;-)))

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title