Haberler

Davutoğlu, Merkel ve Tusk, Nizip Kampını Ziyaret Etti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Nizip kampı ziyaretinden detaylar Davutoğlu ve Merkel Gaziantep'te Başbakan Davutoğlu, Almanya Başbakanı Merkel, AB Konseyi Başkanı Tusk ve AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Timmermans, 4 bin 818 Suriyelinin yaşadığı Nizip-2 Konteyner Kent ve Konaklama Tesisi'ni ziyaret etti Başbakan Ahmet Davutoğlu, Almanya Başbakanı Angela Merkel, AB Konseyi Başkanı Donald Tusk ve AB Komisyonu Birinci Başkan Yardımcısı Frans Timmermans, Gaziantep'te Nizip-2 Konteyner Kent ve Konaklama Tesisi'nde Suriyeli sığınmacılarla bir araya geldi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Nizip kampı ziyaretinden detaylar

Davutoğlu ve Merkel Gaziantep'te

Başbakan Davutoğlu, Almanya Başbakanı Merkel, AB Konseyi Başkanı Tusk ve AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Timmermans, 4 bin 818 Suriyelinin yaşadığı Nizip-2 Konteyner Kent ve Konaklama Tesisi'ni ziyaret etti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Almanya Başbakanı Angela Merkel, AB Konseyi Başkanı Donald Tusk ve AB Komisyonu Birinci Başkan Yardımcısı Frans Timmermans, Gaziantep'te Nizip-2 Konteyner Kent ve Konaklama Tesisi'nde Suriyeli sığınmacılarla bir araya geldi.

Kaynak: AA / Politika

Ahmet Davutoğlu Angela Merkel Donald Tusk Nizip Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title