Haberler

AK Parti 23. İstişare ve Değerlendirme Toplantısının İlk Günü Bitti

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da Başbakan Davutoğlu'nun açılışını yaptığı AK Parti 23. İstişare ve Değerlendirme Toplantısının ilk gününde 3 ana başlık altında oturumlar düzenleniyor.

Ak PARTİ KAMPINDA ÜÇ ANA BAŞLIK

Afyonkarahisar'da bugün Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açılışı yapılan Ak Parti 23'üncü İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın ilk gününde üç ana başlık altında oturumlar düzenleniyor.

Basına kapalı gerçekleştirilen oturumlardan ilki Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Yalçın Akdoğan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay başkanlığında 'Çözüm Süreci' ve 'İç Güvenlik Reformu' konularını içeriyor.

İkinci oturum ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır başkanlığında 'Dış Potikalar ve Küresel Sorunlar' konularını kapsıyor.

Üçüncü oturumda da Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi başkanlığında 'Ekonomi' başlığı altında gerçekleştiriliyor.

Kampta yarın Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında yine basına kapalı olarak tüm bu konuları da içine alan genel bir görüşme gerçekleştirilecek.

SADECE 3 BAKAN YOK

Ak Parti'nin üst düzey tüm yöneticileri ve Bakanlar Kurulu üyelerinin yeraldığı 23'üncü İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda, Ermenek'teki kömür ocağında mahsur kalan maden işçilerinin kurtarılması çalışmalarını yerinde takip eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan Afyonkarahisar'daki toplantıya katılamadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Bülent Arınç Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title