Haberler

Davutoğlu - Kurumsallaşma ve Markalaşma İçin İşletme Başına 150 Bin Lira Destek

KOSGEB Girişimcilik 2014 Ödül Töreni- Başbakan Davutoğlu: (1)- "Üç işletmenin bir araya gelerek oluşturacakları teknoloji işbirliklerine, 300 bin lira geri ödemesiz, 1 milyon 200 bin lira da geri ödemeli olmak üzere 1,5 milyon lira destek vereceğiz"-"100 milyon lira bütçeli programla, işletme başına 150 bin lira destek sağlayacağız. Sadece kurumsallaşma ve markalaşma için"- "Ar-Ge, inovasyon ve endüstriyel uygulama alanlarındaki KOSGEB desteklerinin miktarlarında da yüzde 50 oranında artış yapacağız" Başbakan Ahmet Davutoğlu, 3 işletmenin bir araya gelerek oluşturacağı teknoloji işbirliklerine, 300 bin lira geri ödemesiz, 1 milyon 200 bin lira da geri ödemeli olmak üzere 1,5 milyon lira destek verileceğini bildirdi.

KOSGEB Girişimcilik 2014 Ödül Töreni- Başbakan Davutoğlu: (1)- "Üç işletmenin bir araya gelerek oluşturacakları teknoloji işbirliklerine, 300 bin lira geri ödemesiz, 1 milyon 200 bin lira da geri ödemeli olmak üzere 1,5 milyon lira destek vereceğiz"-"100 milyon lira bütçeli programla, işletme başına 150 bin lira destek sağlayacağız. Sadece kurumsallaşma ve markalaşma için"- "Ar-Ge, inovasyon ve endüstriyel uygulama alanlarındaki KOSGEB desteklerinin miktarlarında da yüzde 50 oranında artış yapacağız" Başbakan Ahmet Davutoğlu, 3 işletmenin bir araya gelerek oluşturacağı teknoloji işbirliklerine, 300 bin lira geri ödemesiz, 1 milyon 200 bin lira da geri ödemeli olmak üzere 1,5 milyon lira destek verileceğini bildirdi. Davutoğlu, KOSGEB Girişimcilik 2014 Ödül Töreni'nde yaptığı konuşmada, finale kalan 40 girişimciyi tebrik etti. Katıldıkları toplantılara "hediyelerle" geldiklerini ve bu alışkanlığın yerleştiğini dile getiren Davutoğlu, 5 önemli müjdeleri olacağını söyledi. KOBİ'lerin ürün bazında, uluslararası arenaya açılmalarını sağlayabilmek için bugün ilk defa kurumsallaşma ve markalaşma destek programını başlattıklarını bildiren Davutoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu o kadar önemli ki. KOBİ'ler tek tek başarılı olabilir ama kurumsallaşamazlarsa bir müddet sonra KOBİ'lerin küçük ölçekten, orta ölçeğe ve daha büyük büyük ölçeklere yürümesi zorlaşır. Markalaşma ise bizim yeni ikinci hamle döneminde en çok önem verdiğimiz hususlardan birisi ve sektörel dönüşüm programlarında özellikle bir madde olarak gündeme getirdiğimiz bir husus. Bu çerçevede bu destek programına, bana getirilen teklifte ufak bir değişiklik yaptık, 50 milyon lira bütçeli bu programla, işletme başına 150 bin lira destek vereceğiz." -

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Davutoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title