Haberler

Mardin'de Kürtçe Mevlit Programına Katılan Davutoğlu, Mest Oldu

Güncelleme:

Mitingde halka hitap eden Başbakan Davutoğlu, daha sonra Kasımiye Medresesi'ndeki Kürtçe mevlit programına katıldı; muhteşem bir Mardin gecesi geçirdiğini söyledi.

Mardin'de düzenlenen mitingde halka hitap ettikten sonra bir vatandaşın evini ziyaret eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen Kasımiye Medresesi'ndeki Kürtçe Mevlit programına katıldı.

Başkan Ahmet Davutoğlu, Batman'ın ardından partisinin Mardin'de Karayolu Parkı'nda düzenlediği mitinge katıldı. Miting alanında coşkulu bir şekilde karşılanan Başbakan Davutoğlu, Mardin'in 7 bin yıllık bir kent olduğunu ve 7 ayrı dil ile 7 ayrı medeniyete ev sahipliği yaptığını ifade etti.

Mitingde halka hitap ettikten sonra bir vatandaşın evini ziyaret eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen Kasımiye Medresesi'ndeki Kürtçe Mevlit programına katıldı.

BAKANLAR, VEKİL ADAYLARI VE ALİMLER DE KATILDI

700 yıllık tarihi Kasımiye Medresesi'nde okunan Kürtçe Mevlit programına Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yanısıra, Tarım Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça, AK Parti Milletvekili adayları, alimler, kanaat önderleri ve din adamları katıldı.

BAŞBAKAN, OKUNAN MEVLİDİN ETKİSİNDE KALDI

Kur'an tilavetiyle başlayan ve büyük bölümü Kürtçe olarak okunan mevlit programında Türkçe ve Arapça ilahiler seslendirildi. Mevlit şerifi huşu içerisinde dinlediğini kaydeden Başbakan Davutoğlu, okunan mevlidin etkisinde kaldığını ve muhteşem bir Mardin gecesi geçirdiğinin sözlerini ekledi.

Başbakan Davutoğlu, Kürtçe mevlit programının ardından Mardin Müzesi'nde TRT Haber'den canlı olarak yayınlanan programa katıldı. Programın ardından özel bir otelde istirahate çekilecek olan Başbakan Davutoğlu, yarın sabah Mardin'den ayrılacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı Ahmet Davutoğlu Batman Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (82)

din sömürüsü tavan yaptı:

mevlüte katılacaksan Allah rızası için katıl. Oy için değil.

21
3
yanıtYanıtla
Büyük Türk emir TimurMobil-IOS:

Gazi Mustafa Kemal atatürk ezanı Türkçe okuttu diye kafir diyenler şimdi uyduruk bir dil olan Arapça Farsça karışımı dille mevlit okutturuyor Allah akıl fikir versin

8
15
yanıtYanıtla
ahmet:

bu davutoülu gerçektende adam gibi adam vallahi eski bir hdpli olarak büyük ihtimal oyumu bu adama atacam

7
10
yanıtYanıtla
zorunuza gidecekmimobilWeb@haberler.com:

Sahtekar müslümanlarsınız. Oy için kürtçe de dinlersin iz kürtçe de yatıp kalkarsınız. Sizi gidi ırkçı faşistler sizi

10
7
yanıtYanıtla
Büyük Türk emir TimurMobil-IOS:

Hdp ve AKP ye hayır

5
9
yanıtYanıtla
mardin merkez:

Barajı yıkıp geliyoruz. .

10
4
yanıtYanıtla
mardin:

ey davut oğlu onlar izbullah kımı kandırıyon oylar hdp

10
4
yanıtYanıtla
Abdullah Cimşir:

Mevlidi değil kürtçe; İspanyolca da okusan sana oy moy yok küçük enişte. Yeter artık yüzsüzlüğünüz Oylar MHP''ye!

5
8
yanıtYanıtla
batmanlı:

bende artık bir bdp li olarak oyumu ak partiye verecm dini ayakta tutan tek parti. .

4
8
yanıtYanıtla
cananmobilWeb@haberler.com:

Her biji HDP

6
6
yanıtYanıtla
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title