Haberler

Davutoğlu: İstanbul Ankara Arası 1,5 Saate Düşecek

Güncelleme:

Başbakan Davutoğlu, Ankara'da metroyla birleştirilen teleferik açılışında, teleferiğin ücretsiz olacağının müjdesini verirken, yeni süper hızlı trenle "Ankara İstanbul arası 1 buçuk saate düşecek." dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'da teleferik açılışında müjdeyi verdi. Davutoğlu, "Yakında Çankaya'da ne varsa Şentepe'de de o olacak. Bugün metroyu teleferikle birleştiriyoruz. Bu teleferik ücretsiz olacak." dedi.

İşte Başbakan'ın açılışta yaptığı açıklamalardan satır başları;

"Bu 4 yanlışa ve onların arkalarındaki akıl hocalarına bu topraklarda sadece milli iradenin geçerli olduğunu anlatacağız.

"ÇANKAYA'DA NE VARSA ŞENTEPE'DE DE O OLACAK"

Daha büyük projelerle devam ediyoruz. Ankara ulaşım açısından yeni devrimlere birer birer imza atıyor. Yakında Çankaya'da ne varsa Şentepe'de de o olacak inşallah. Havaalanından Kızılay'a inşallah metroyu da inşa edeceğiz.

Bugün devrim mahiyetinde metro ve teleferik birleştiriliyor. Onlar konuşur AK Parti yapar. Onlar hem de yalan konuşur AK Parti yapar. Biz bu yalan ve palavralara milletimizin itibar etmediğini biliriz.

"TELEFERİK ÜCRETSİZ OLACAK"

Bugün burada bütüncül bakış açısıyla metroyu teleferikle birleştiriyoruz. Bu teleferik ücretsiz olacak. Hizmet anlayışı bu. Bu hizmet anlayışına destek verecek misiniz? Bu ayrıca öyle güzel bir hizmet anlayışı ki ömrü 30 yıl tamirlerle 50 yıla kadar hizmet edecek.

7 Haziran'da sizden Ankara'da yeni zafer eklemenizi bekliyoruz. Bu tuzak kuran dörtlü çeteyi MHP, CHP, HDP ve onları geriden yöneten paralel çeteye bir ders vermeye hazır mısınız?

"İSTANBUL ANKARA ARASI 1 BUÇUK SAATE DÜŞECEK"

Yeni süper hızlı trenle İstanbul Ankara arası 1.5 saate düşecek. Yüksek hızlı tren bakımından Ankara Konya'ya bağlandı, inşallah İzmir'e de bağlanacak. Bolu Tünelini sadece makineler delmedi, Bolu Tünelini Ak Parti deldi, hükümetlerimiz deldi geçti."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Davutoğlu İstanbul Çankaya Güncel Haberler

500

Yorumlar (154)

Bu Kadar Da Olmaz:

Kaç kere açacaksınız şu teleferiği? Zaten kullanıyorduk, sonra bir anda seferler durdu. Meğer ikinci kez açmak içinmiş.

43
0
yanıtYanıtla
esnmobilWeb@haberler.com:

Oylar akpye yaparsa akp yapar .

14
20
yanıtYanıtla
AAAmobilWeb@haberler.com:

TELEFERİĞİNİ DE AL GİT....

28
5
yanıtYanıtla
babamobilWeb@haberler.com:

ya bu seçim zamanindan nefret ediyorum ya, tum siyasetçiler melek gibi oluyor, insanlara herseyi vaad ediyorlar, oy kullanasim gelmiyor ama tek lider bahçeli. en durust parti MHP bence

26
5
yanıtYanıtla
...izmirli...mobilWeb@haberler.com:

Onlar konuşur ak parti YAPAR...

12
18
yanıtYanıtla
KomikMobil-IOS:

2 dönemdir AKP ye oy veriyordum yapılan yolsuzluklara göz yumdukları için Allah'ıma hesap vermekten Korktuğum için AKP ye oy vermeyecem

21
8
yanıtYanıtla
MUHAREMİmobilWeb@haberler.com:

AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP AKP ALLAH SENİ BASIMIZDAN EKSİK ETMESİN ERDOĞAN SEN OLMASSAN BUNLAR TÜRKİYEYİ CİY CİY YER

14
13
yanıtYanıtla
ampulmobilWeb@haberler.com:

Ankaraya deniz mi getiriyorlar ??

18
6
yanıtYanıtla
Oylesine:

Panayırda çocuklara bedava salıncak misali, sayın davutoğlu millet geçim, siz seçim derdindesiniz, halkın gerçek sorunlarına yönelik siyasi vaatlerinizi aktarın, bırakın artık şu eski siyaset anlayışınızı.

19
5
yanıtYanıtla
A.c.tMobil-IOS:

Nerenizi yırtarsanız yırtın ak ak pRti

9
15
yanıtYanıtla
Tüm 154 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title