Haberler

Davutoğlu, Harakani Hazretleri'nin Türbesini Ziyaret Etti

Başbakan Davutoğlu Kars'taKARS (AA) - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Seyyid Ebu'l Hasan Harakani Hazretleri'nin türbesini ziyaret etti.

Başbakan Davutoğlu Kars'taKARS (AA) - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Seyyid Ebu'l Hasan Harakani Hazretleri'nin türbesini ziyaret etti.Kentte temaslarını sürdüren Başbakan Davutoğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Öznur Çalık ve Süleyman Soylu ve Kars Valisi Günay Özdemir ile türbeye geldi.Burada İl Müftüsü Mehmet Genç ve Seyyid Ebu'l Hasan Harakani Vakfı Başkanı Yavuz Uzgur tarafından karşılanan Davutoğlu, dua etti.Evliya Camisi'ne geçerek incelemelerde de bulunan Davutoğlu, daha sonra buradan ayrıldı.Öte yandan korumaları sayesinde Başbakan Davutoğlu ile görüşme fırsatı bulan Nurhayat Ahpar adlı kadın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Davutoğlu'ndan oğlu için iş sözü aldığını söyledi.Ahpar, "Görüştüm kendisiyle. Oğluma iş bulması için yardım istedim. Çocuğum işsiz, 4 yıllık okul bitirdi, rahatsız şu anda. Onun için yardım istedim. Kendisi de söz verdi. 3 çocuğum var, biri de rahatsız. Onlar için iş istedim. Çocuğuma iş bulabilmek için görüştüm kendisiyle" dedi. ...

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Ahmet Davutoğlu Efkan Ala Ak Parti Kars Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title