Haberler

Davutoğlu'dan Şırnak'taki Son Terörist Saldırıya İlişkin Açıklama

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şırnak’ta teröristler tarafından jandarma taburuna yönelik düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre 3 askerin şehit olmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şırnak'ta teröristler tarafından jandarma taburuna yönelik düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre 3 askerin şehit olmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Merkezi'nde 103'üncüsü düzenlenen 'Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Şırnak'ta teröristler tarafından jandarma taburuna yönelik düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre 3 askerin şehit olmasına ilişkin, "Şırnak'tan 3 şehit haberimiz geldi. Allah onlara rahmet eylesin ama bilinsin ki bu mücadele belki bu şekilde bedel ödememiz gereken bir satıhta seyredebilir ama ne olursa olsun Türkiye'nin geleceğini karartmak isteyenlere karşı bir millet olarak, 78 milyonluk bir ülke olarak ve AK Parti olarak dimdik ayakta kalmaya, ayakta durmaya ve bu milletin kutlu yürüyüşünün öncüsü olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Davutoğlu Şırnak Politika Güncel Haberler

title