Haberler

Davutoğlu: "Biz bir rüya görüyoruz" -

Davutoğlu, kendisini gelecekle ilgili olarak umuda sevk eden bir hatırasını da paylaşırken, şöyle konuştu:

Davutoğlu: "Biz bir rüya görüyoruz" - ANKARA

AK Parti Genel Başkan adayı Davutoğlu: "Biz bir rüya görüyoruz, yeni bir Türkiye rüyası görüyoruz. Bu rüyayı göremeyenler utansın, bu rüya için ayağa kalkamayanlar, özgüven gösteremeyenler utansın."

Davutoğlu, kendisini gelecekle ilgili olarak umuda sevk eden bir hatırasını da paylaşırken, şöyle konuştu:

"30 Mart seçimleri için Konya Beyşehir'de miting meydanına çıkarken, bir baba 10 yaşındaki çocuğunu miting meydanında yanıma getirdi, tanışmak istediğini söyledi. Döndüm biraz teşvik olsun diye 'çabuk büyü, bize adam lazım' dedim. O 10 yaşındaki çocuk, döndü ve dedi: 'Sayın Bakanım aradığınız adam benim.' O anda Necip Fazıl'ın, Üstad'ın sözü aklıma geldi ve bir an o küçük kardeşimizi 2053 yılında hayal ettim, 2053 yılında tam da bizim yaşımızda olacaktı. Eğer o kardeşimiz, 'aradığınız adam benim' deme cesaretini, kararlılığını, iradesini göstermişse bunda son 12 yıl içinde milletin adamının gösterdiği irade ve basiretlik, liderlik vardır. Çünkü artık gencinden yaşlısına herkes adam gibi adamlar peşinde yürümek istiyor. Özgüvenini kaybetmiş, kimliğini kaybetmiş, şahsiyetini kaybetmişlerin arkasında değil. Şimdi milletin adamı cumhurbaşkanlığı makamında. Ama milletin adamları tükenmeyecek, bizden sonra da yeni nesiller, daha kararlı bir şekilde bu yola devam edecek."

Kaynak: AA / Güncel

Beyşehir Ak Parti Türkiye Konya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

TARAFSIZ:

UMARIM KONYA ICIN HAYIRLI OLUR. ÖZLEMLE BEKLEDIGIMIZ SIVIL HAVALIMANI NA KAVUSURUZ. KONYAYA DAHA COK YATIRIM GELIR.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title