Haberler

Davutoğlu Başbakanlık Sonrası İlk Kez Genel Kurul'da

Güncelleme:

Ahmet Davutoğlu, Başbakanlığı Binali Yıldırım'a devretmesinin ardından ilk kez Meclis'e geldi. Davutoğlu'nun oturmak için arka sıralarda bir yer seçmesi dikkat çekti.

Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu Başbakanlığı Binali Yıldırım'a devretmesinin ardından ilk kez bugün TBMM Genel Kurul Salonu'na geldi.

65. HÜKÜMETİN GÜVEN OYLAMASI

TBMM Genel Kurulu'nda yapılacak olan, AK Parti Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım başkanlığında kurulan 65. Hükümet ile ilgili güven oylaması nedeniyle bakanlar ve milletvekilleri Genel Kurul Salonu'na geldi.

İLK KEZ GENEL KURUL'A GELDİ

Geçtiğimiz hafta başbakanlık görevini Binali Yıldırım'a devreden Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu da devir teslimin ardından ilk kez genel kurul salonuna geldi.

ARKA SIRALARA OTURMAYI TERCİH ETTİ

Davutoğlu'nun oturmak için arka sıralarda bir yer seçmesi dikkat çekti. Bazı milletvekillerinin Davutoğlu ile sohbet ettiği görüldü.

(Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Binali Yıldırım Ahmet Davutoğlu AK Parti Konya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

aynen:

davut oğlu kadro sözü verip sonra alay eder gibi sözleşme yapılacak diyip emekci insanların duyguları ile oynadı hic acımıyorum

16
16
yanıtYanıtla
Akkoyun:

sizler koyun oldukça daha çooooooookkk kandirilirsiniz !!!

yanıt20
yanıt5
KARAKOYUNA !!:

AK KOYUN SENDE KARA KOYUNSUN YANİ

yanıt2
yanıt5
SEÇİM MESELESİ:

Yok biz insan olmayı seçtik. En azından koyunluğu kabul ederek bir aşama gösteriyorsunuz.

yanıt2
yanıt2
tc spor tc''li i tc fedaisi tc torunu tc:

BENİM ATAM ATATÜRK! BENİN ÜLKE TARİHİM 1919 LA TÜRK TARHİM MÖ 6000 LE BAŞLAR!. . . . . . . yı DA SALATANATIDA HİLAFEDİDE 2 DUDAK ARASINI DA SEVMİYORUM YAŞASIN ÖZGÜRLÜK UMHURİYET DEMOKRASİ LAİKLİK! YAŞASIN LOZAN! KAHROLSUN sevr VE TERÖRE YARDIMVE YATAKLIK YAPAN sevrCİ ARTIKLARI!

24
4
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Azledilecegini bildigi icin ön siralara oturamiyor. Saraydan paparayi yedi, yüzde 49, 5 oy aldigi halde evine gönderildi. Yerinede tezek yakarak büyütülen adam gecince bulasmayayim demistir. Demokrasinin akp tarafindan kaldirildigini cok iyi biliyor.

19
7
yanıtYanıtla
TC 61Mobil-IOS:

Davutoğlu kıymetli ve değerli maneviyatı büyük insan

20
5
yanıtYanıtla
YANLIŞ:

Onun için mi otur deyince oturuyor kalk deyince kalkıyor. I, 5 oy almış, dik dursaydı. İsteyerek gitmiyorum demekten daha haysiyetli bir davranış olurdu.

yanıt1
yanıt6
BUR:

REİS SENİ SEVİYORUZ UZUN ADAM DOĞACAKTIR SANA VAAT ETDİĞİ GÜNLER HAKKIN KİM BİLİR BELKİ YARIN BELKİ YARINDANDA YAKIN DAHA İYİ OLACAK GÜNLERİMİZ GELECEĞİMİZ İNŞALLAH

16
8
yanıtYanıtla
Akrep??Mobil-IOS:

Ülke'nin içinde yaşayanların yüzde 60 a yakın kısmı satılmış şerefsizlerden oluşuyor yüz liraya bütün iffetini havsiyetini satan bir milletin ordaki satılmış,ahlaksız temsilcileri koca bir ülkenin temsilcileri olamaz. Her gün onlarca askerin öldüğü ülkede şehit cenazelerinde timsah gözyaşı döken sahtekar yöneticiler ne hazindir ki kendi evlatlarını kan akan bölgeye değil lüks subay gazinolarında dalga geçmeye gönderiyor. İşte ülkenin en açık çıplak gerçeği bu.Aslında Tek laf yeter YAZIKLAR OLSUN ŞERFİNİ SATANLARA??

3
19
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title