Haberler

Davutoğlu, Babaannesi ile Dedesinin Mezarlarını Ziyaret Etti

Başbakan ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu, oğlu ve torunuyla birlikte Edirnekapı Mezarlığı'na geldi.

Başbakan ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu, oğlu ve torunuyla birlikte Edirnekapı Mezarlığı'na geldi. Davutoğlu dedesi ve babaannesinin mezarlarını ziyaret etti.

Saat 09: 00 sıralarında Edirnekapı Mezarlığı'na gelen Davutoğlu, burada dedesi ve babaannesinin mezarını ziyaret etti. Davutoğlu gelmeden önce polis mezarlıkta ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Mezarlığı ziyaret eden vatandaşlar güvenlik önlemi nedeniyle araçlarla içeri alınmadı. Mezarlık girişi kapısının önüne otomobille gelen bir vatandaş, araçla içeri girmek istedi. Polis izin vermeyince vatandaşla ekipler arasında gerginlik yaşandı. Daha sonra devreye giren başka polisler, gerginliği yatıştırdı.

Makam aracıyla mezarlık girişine kadar gelen Davutoğlu, buradan eşi, oğlu ve torunuyla birlikte yürüyerek dedesi ve babaannesinin bulunduğu mezara yöneldi. Bir süre burada dua eden Davutoğlu ailesi, daha sonra bitişikteki Hava Şehitliği'ne de gelerek burada dua etti. Makam aracına binen Ahmet Davutoğlu, gazetecilerin bayramını el sallayarak kutladıktan sonra mezarlıktan ayrıldı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Sare Davutoğlu Politika Güncel Haberler

title