Haberler

Ahmet Davutoğlu Artvin'in Güzelliklerine Dikkat Çekti

Güncelleme:

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, "Artvin'in güzelliklerini keşfetmeliyiz, korumalıyız ve tanıtmalıyız" dedi.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, " Artvin'in güzelliklerini keşfetmeliyiz, korumalıyız ve tanıtmalıyız" dedi.

Hafta sonunu Artvin'de geçiren Davutoğlu, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe'yi makamında ziyaret etti. Kocatepe, ziyarette ilin sorunları hakkında Bakan Davutoğlu'na bilgi verdi.

Davutoğlu, Artvin'de çok güzel bir hafta sonu geçirdiklerini ifade ederek, tüm Artvinlilere misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Artvin'in doğal güzelliklerinin herkes tarafından görülmesi gerektiğini belirten Davutoğlu, "Artvin'in güzelliklerini keşfetmeliyiz, korumalıyız ve tanıtmalıyız" ifadesini kullandı.

Kocatepe, ziyaretin anısına Bakan Davutoğlu'na ahşap değirmen maketi hediye etti.

Ziyaretin ardından Davutoğlu, belediye binası önündeki parkta oturarak buradaki çocuklarla yakından ilgilenip sohbet etti. Bu sırada yanına gelen ve kendisinin aşık olduğunu söyleyen Aşık Gülhani adlı vatandaş, Davutoğlu'na, "Hakka emanet olasın. Bizleri unutmayasın. İnşallah Başbakan olup gelesin" dedi.

Daha sonra AK Parti İl Başkanlığına geçen Davutoğlu, İl Başkanı Erkan Balta'dan bilgi aldı.

Davutoğlu, Artvin'de 2 gün kaldıklarını ama 2 hafta kalmış gibi dinlendiklerini dile getirerek, Artvin'in dünya cenneti bir vilayet olduğunu söyledi.

Artvin'in yerel seçimlerde tarihi bir başarı gösterdiğini de vurgulayan Davutoğlu, "Bu ivmenin hiç kaybolmaması lazım. Teşkilat olarak milletvekilimiz de belediye başkanımız da organik bir bütünlük içinde çalışmaya devam etmeliyiz" diye konuştu.

Davutoğlu, ziyaretlerinin ardından helikopterle Bayburt'a gitti.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Davutoğlu Mehmet Kocatepe Artvin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title