Haberler

Davutoğlu, Akademisyenlere Zam Yapılacağını Söyledi

Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, ilerleyen günlerde akademisyenlerin maaşlarında iyileştirilme yapılacağını duyurdu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu 24 TV ekranlarında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Davutoğlu, konuşmasının bir bölümünde de akademisyenlere müjdeli haberi verdi.

"EKİM AYI İÇİNDE İYİLEŞTİRME YAPMAYI PLANLIYORUZ"

Davutoğlu yaptığı açıklamada, "Çok daha nitelikli insan kaynağına ulaşmamız lazım. En iyi beyinler üniversitede kalsın istiyorum. Hissedilir bir iyileştirme planlıyoruz. Ekim ayı ortalarında nihai noktaya geliriz. Ekim ayı içinde, ekonomik şartlarımızın el verdiği ölçüde hissedilir bir iyileştirme yapmayı planlıyoruz.” dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (13)

Gerçek İZMİRLİ:

Akademisyenlere değil çünkü Türkiyede akademisler bilimin gelişmesine hiçbir katkı sunacak araştırma yapmamaktadırlar. Hazır yapılmış araştırmaları denerler yapmaya çalışırlar. Üretim ve kalkınmada en önemli görev Teknik hizmetlerdeki mühendislerdir. Teknik hizmetlere Mühendislere iyileştirme yapılmazsa beyin göçü dewam eder . Gerçi beyni olan bu ülkede durmaz.

2
6
yanıtYanıtla
vatandaş:

sayın başbakanım asgari ücretliler ve emekliler açlık sınırının altında inşallah onlarıda unutmayıp hissedilebilir bir iyileştirme yaparsınız. ayrıca kış geliyor asgari ücretliler ve emeklilere kömür ve giyecek yardımı yapılsın. saygılar.

6
1
yanıtYanıtla
emre:

asgari üçretli aç geziyor sayın başbakanım yazık diilmi garibanlara Allah korkusu olan elini vicdanına koyar ilk önce onları düşünür yazık çok yazık.

6
0
yanıtYanıtla
WOS:

SAYIN BAŞBAKANIM, EMEKLİ MEMUR 2. 5 - 3 İLE 6 AYLIK OLARAK 25-50 TL İLE GEÇİNİN DİYORSANIZ AKADEMİSYENLERE YAPACAĞINIZ ZAM ORANI AZ OLUR , BİRAZ DAHA YÜKSELTİN. SAYGILARIMLA ARZ EDERİM.

4
1
yanıtYanıtla
TAŞERON ASGARİ ÜCRETLİ İŞÇİ:

tAŞERON İŞÇİYE DE DE VARMI ZAM. hERKESE BOL KESEDEN GİDİYOR , bİZ ÜVEY EVLATMIYIZ. AYRIMCILIK VAR MI İSLAMDA.

4
1
yanıtYanıtla
meçhul:

Yüksek lisans yap, doktora yap maaş 2400, lise mezunu memur 2 yıllık diploma alınca maaşı 3000''i buluyor. Kimsenin aldığı maaşta gözümüz yok ama adaletli bir sistem olmalı. Bence tüm sistem gözden geçirilmeli ve aradaki eşitsizlikler giderilmelidir. Akademisyenlerin bir de sözleşme sorunu var, bunun da çözülmesi gerekiyor. Gelecek umarım herkes için çok daha güzel olur.

3
1
yanıtYanıtla
TAŞERON TEMİZLİKÇİ:

sıra bize ne zaman gelecek sayın Davutoğlu.

2
1
yanıtYanıtla
öğretmen:

üniversitelerde akademik kadro verilirken seçilsin beyinler torpilliler değil ülkem adına üzülüyorum

1
2
yanıtYanıtla
TAŞERON:

Bİ SİZ TAŞERONA HAKKINI VEREMEDİNİZ GİTTİ HAKİM VE SAVCILARA YAPTIĞINIZ ZAM KADAR MAAŞ ALAMIYORUZ BİZ. . . HELAL OLMASIN HARAM OLSUN YEDİĞİNİZ LOKMALAR SIRTIMIZDAN CEPLERİNİZE İNENLER. . .

3
0
yanıtYanıtla
Güneyli:

Rektör Konuştumu siyaset yapıyor Barolar birliği başkanı konuştumu siyaset yapiyor Genel kurmay başkanı konuştumu siyaset yapıyor Tobb başkanı konuştumu siyaset yapıyor hangi akademisyenden bahsediyon sayın başbakanım ülke gerçeği konuşmasın inek gibi çalışsın biz ona yüzdesini verelim yok öle gerçekleri konuşsunlar gerçekleri araştırsınlar beni eleştirdiler diye hapis yatmasınlar

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title