Haberler

Davutoğlu: AK Parti'nin Kapıları Abdullah Gül'e Açıktır

Güncelleme:

Başbakan Davutoğlu, Abdullah Gül'ün aday olma ihtimali üzerine konuşarak "Gül, ne zaman arzu ederse AK Parti'nin kapıları kendisine açıktır." dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ABD ziyareti esnasında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Davutoğlu 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün aday olma ihtimali hakkında konuştu. Davutoğlu "Gül, ne zaman arzu ederse AK Parti'nin kapıları kendisine açıktır. Gül'ün AK Parti'de siyaset yapması hepimize gurur verir" ifadelerini kullandı.

"HEPİMİZ İÇİN GURUR VERİCİ"

Başbakan Davutoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e milletvekili adaylığı teklifi yapılıp yapılmadığıyla ilgili, "Sayın Cumhurbaşkanımızın tekrar AK Parti'de bir önemli görev üstlenmesi ya da AK Parti içinde siyaset yapması hepimiz için sadece gurur verici bir gelişme olur. Dolayısıyla tabii takdir kendilerinin ama böyle bir girişim için davete bile ihtiyaç yoktur" dedi.

"PARTİ KAPATMAYA GEÇİT VERMEYİZ"

Davutoğlu, parti kapatma iddialarına yönelik ise, ''Sayın Kılıçdaroğlu ve ekibinin mağduriyet havasına girmemesi lazım. AK Parti, parti kapatmaya geçit de vermez izin de vermez'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Abdullah Gül Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (89)

doğrucuMobil-ANDROID:

bu koyun diyenleri seçimde koyduğumuz zaman görecegiz.

2
34
yanıtYanıtla
barışmobilWeb@haberler.com:

Hırsızları aklamayıp yargılasaydılar halk desteğini arttırırdı...ama ne yaptılar...kutu kutu kasa kasa dolarlar euroları...700000 lık saatidemi paralel taktı...türk halkı artık dersini vermeli hırsızlara soygunculara...sürekli milletini halkını aşağılayanlAra...

7
17
yanıtYanıtla
OSMAN:

ulen aktroller siz dua edin ki MHP DE ebediyen koltuğu bırakmayacak BAHÇELİ var. bahçeli olduğu sürece de AKP KAZANIR. . . . eğer MHP de liderlik koltuğuna şapkamı koysam yüzde 50 alır. . . . . bunu tüm türkiye biliyor. . . . . bir tek nhp üst yönetimi bilmiyor. . . . .

13
7
yanıtYanıtla
kasap:

SAYIN ON BİRİNCİ CUMHURBAŞKANIMIZ ABDULLAH ĞÜL ÜN ADALET VE KALKINMA PARTİSİNE TEKRAR KATILMASINI ARZU EDİYORUM BU ÜLKEYİ SAYIN ON İKİNCİ CUMHUR BAŞKANIMIZ RECEP TAYİP ERDOĞAN COK HIZLI BİR ŞEKİLDE İLERİYE İLETMEKDEDİR KENDİSİNE TEŞEKÜRLERİMİ SUNAR SAYGILAR DİLERİM ALLAHA EMANET OLUN SAYIN CUMHUR BAŞKANIM

5
15
yanıtYanıtla
Memduh Açıkel:

GERÇEK anketlerde akp oyu 38-39 a düşünce eskiler kıymete bindi. . . . demek ki birileri hala ''attan inip eşeğe binmeye'' niyetli. . . . . . . ne de olsa dokunulmazlık zırhı lazım. . . .

15
5
yanıtYanıtla
ofli:

artık ak partiye oy vermeyeceğim diye yazanlar ya cemaatçi yada zaten vermeyenlerdir. ak parti nin oyu yükselir alçalmaz çünkü ne chp ne de mhp ak partiye alternatif olamaz. .

7
13
yanıtYanıtla
ofli:

ak partiyi beğenmeyenler. siz ne yaptınız? seksen yıldır atam izindeyiz deyip yan gelip yatmak tan başka ne yaptınız. ? insanların başının örtüsüyle uğraşmaktan başka ne yaptınız seksen yıldır??

11
8
yanıtYanıtla
39 trakyalı:

sayın davutoğlu elinizden geleni ardına koymayın 8 haziran sabahı CUMHURİYET kazanacak bunu hiç unutmayın

5
14
yanıtYanıtla
TarafsizmobilWeb@haberler.com:

Odunuz kopuyor abdullah gul kendi basina parti kurup ekibini toplayacak diye. Tabiki kapilar acik dersiniz. Hirsizlar ulkeyi ne hale getirdiniz. Hala meleyerek size oy veriyorlar

14
2
yanıtYanıtla
MAÇAmobilWeb@haberler.com:

Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz Acaba..şu istifa etsin bu istifa etsin bilmem bu görevi bıraksın vesayri vesayri.....arkadaşım şuan ki türkiye de devlete yön verebilecek belli bir istikamete dogru devleti dizayn edebilecek liderler maalesef ki üzülerek beyan ediyorum hiçbir muhalefet partisinde yok...yeni dünya düzenini yeteri kafar algılayamıyorlar dünyayı okumakta çok yetersiz kalıyorlar...meclis kürsülerinde laf beyan etmekle onu bunu elestirmekle olmuyor bu işler.....şu ana kadar hükümet devleti iyi idare ediyor bazı hatalar olur elbette.işinize gelmediği zaman hükumet istifa ....kusura bakmayin ama herseyinizin de dört dörtlük olacak hali yok ki...Türkiyedesiniz bunu unutmayın....ve bu milleti de yönetmek o kadar da basit değil...sizin sectiklerinizi biraz elestirin belki o zaman ne demek istedigimi birazcik da olsa anlarsiniz.......

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title