Haberler

Davutoğlu: 6 Günlük Yavrumu Kaybettim

Güncelleme:

24 TV'de Akif Beki ve Mustafa Karaalioğlu'nun sorularını yanıtlayan Başbakan Davutoğlu, "Ben de 6 günlük bir yavrumu kaybettim. Hala içimde sızısı vardır." dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu 24 TV canlı yayınında Akif Beki ve Mustafa Karaalioğlu'nun sorularını yanıtladı. İstanbul'da asansör faciasında ölen işçilerin aileleri hakkında konuşan Davutoğlu, "Ben de 6 günlük bir yavrumu kaybettim. Hala içimde sızısı vardır." dedi.

Gazetecilerin faciadan sonra oğlu ölen bir baba ile arasında geçen dialoğu sormasının ardından konuşan Davutoğlu bu dialoğu yalanladı. Davutoğlu konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

"O BABAYA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

"Geçen gün bir acılı babayla çok samimi bir görüşmemiz oldu. Sonra bir haber çıktı, 'acılı babadan Başbakan'a tepki' diye hiç böyle bir diyalog yok. O babaya ben teşekkür ediyorum olaydan sonra açıklama yapıp böyle bir konuşma olmadığını söyledi. Böyle bir haberi kim yapar?

"BEN DE 6 GÜNLÜK BİR YAVRUMU KAYBETTİM"

Ben de 6 günlük bir yavrumu kaybettim. Malezya'da görevdeyken böyle bir olay yaşadık. O benim içimde hala bir sızıdır."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mustafa Karaalioğlu Ahmet Davutoğlu Akif Beki İstanbul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

gariban:

ya kirk alti rehineyi unutmadinmi nerdeler simdi onlarin anesi babasi yokmu

12
4
yanıtYanıtla
ENSARİ:

Yahudi davitow seni, Suriyede fitne siyasetini güden sensin yüzbinlerce çocuk öldü sayende 1 milyon Müslüman öldü. Müslümanlık adı altında kafalar kılıçla bıçakla kesiliyor mezhep çatışması çıkardın. Hangi vicdan hangi acıdan bahsediyor bu. Evet bende bir sünniyim ama keşke Müslüman doğmayaydım. Bu ne fitnedir?

7
5
yanıtYanıtla
ENGİN:

HEEE BENDE PARA BULUP EVLENEMİYORUM NE OLACAK ŞİMDİ. . .

4
6
yanıtYanıtla
resul:

ben bu adamı nedense hiç samimi bulmuyorum , en kısa zamanda r. t. e ye çok büyük bir gol atacaktır ! cemaatın bir numarası olmak için yapacaktır

2
2
yanıtYanıtla
abdullah yiğit:

eyyy Davutoğlu iyi düşün içeriden çıkan balyoz davasından şahıstan dahamı kötü vatan haini insanlar dışarıda vatan sevdalısı içeride

2
1
yanıtYanıtla
erol uysal:

İçin de sızı da daha dün donunuza kadar arandığınız amerika da kimse işletmelerin suçunu Allaha havale etmiyor. Onu gördün mü ?

1
0
yanıtYanıtla
zeki:

hep mazlum edebiyatı seçimlere var daha erken başladı bu. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title