Haberler

Davutoğlu'ndan Gül Yorumu: AK Parti'nin Kapıları Her Zaman Açıktır

Güncelleme:

Başbakan Davutoğlu, Abdullah Gül'ün siyasete dönmesine ilişkin "Şu anda da, ne zaman kendileri takdir buyururlarsa da her zaman AK Parti'nin kapıları açıktır" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ve eşi Sare Davutoğlu ile birlikte sabah namazını Hacı Bayram-ı Veli Camisi'nde kıldı. Davutoğlu ve Görmez, cami çıkışında Hacı Bayram-ı Veli Türbesini de ziyaret etti. Cami çıkışı Başbakan'a Abdullah Gül'ün "Aktif siyasete dönmeyeceğim" sözleri soruldu. Davutoğlu, net konuştu: Kendileri takdir buyururlarsa her zaman AK Parti'nin kapıları da açıktır.

GÜL'ÜN AÇIKLAMASINA İLK YORUM

Başbakan Davutoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün siyasete dönmesine ilişkin soruya ise "Sayın Gül'ün AK Parti'ye gelişi konusunda herhangi bir ek açıklamaya dahi ihtiyaç yoktur. Sayın Gül, cumhurbaşkanlığı gibi bir zaruret dolayısıyla AK Parti'den istifa etmek durumunda kalmıştır ama her zaman manen de yaptığı katkılarla da AK Parti'nin içinde olmuştur. Şu anda da, ne zaman kendileri takdir buyururlarsa her zaman AK Parti'nin kapıları da açıktır" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, cami çıkışında vatandaşlarla sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

GÜL "AKTİF SİYASETİN İÇİNDE OLMAYACAĞIM" DEMİŞTİ

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlamış, siyasete dönüp dönmeyeceğiyle ilgili olarak 'Şu anda aktif siyasetin içerisinde olmayacağım' demişti.

Kaynak: AA / Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı Ahmet Davutoğlu Abdullah Gül Ak Parti Sıkıcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (39)

SelimMobil-IOS:

Dinin bu kadar siyasete alet edildiği başka dönem olmuşmudur acaba.

34
1
yanıtYanıtla
MELTEM:

MHP Lİ VE CHP LİLERE DUYRUDUR. . . . Dünya Bankası Türkiye Direktörü Martin Raiser, Türkiye''de son 10 yılda yoksul nüfusun azaldığını belirtti. Raiser, Gaziantep Sanayi Odası''nda (GSO) düzenlenen Dünya Bankası Tanıtım Toplantısı''nda yaptığı konuşmada, Türkiye''de uygulanan dönüşüm projelerinin birçok ülkeye örnek olduğunu belirtti. HERKES TÜRKİYE''Yİ SORUYORDünya Bankası Türkiye Ofisi''ne gelen pek çok ülkenin ''Türkiye ne yaptı da bu dönüşümü gerçekleştirdi. Biz Türkiye''nin yaptığı neleri yaparsak benzer bir değişimi dönüşümü gerçekleştiririz'' diye sorduğunu dile getiren Raiser, Türkiye''nin 2023 yılı için son derece iddialı hedefler ortaya koyduğunu söyledi.

0
28
yanıtYanıtla
vatandaş:

bu ülkenin acilen, bu ülkeyi adil bir şekilde yönetecek adaletli yöneticilere ihtiyacı vardır. emekliler ve asgari ücretliler ızdırap içindeler.

22
0
yanıtYanıtla
KOBAL:

vay vay vay camide siyaset ha. dün mirofon elinde vaaz bugün hutbe

18
1
yanıtYanıtla
Mustafa Kemal Çetin:

Ahmet davutoğlu ne konuşursa konuşsun, onu takan mı var, ona itibar eden mi var. Onun fikrini soran mı var?

18
1
yanıtYanıtla
akpden nefret eden türk:

diyanet işleri 1 triyonluk araba biniyor bunlar ak saraylarda 700 bin sattler gemiler hiç inandırıcı değil dini söz etmeledir söylem ve eylem uymuyor davranış dine uymuyor malasef

17
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

sizin abdullah gül den başka derdiniz yok mu. adam cumhurbaşkanlığı''ndan emekli oldu daha ne siyasetinden bahsediyorsunuz. bu ülke abdullah gül e muhtaçmı ki abdullah Gül, Abdullah Gül diye diye bitiremiyorsunuz. bu nasıl iş yaa haber yapacak habermi bulamıyorsunuz.

17
0
yanıtYanıtla
CRAZYKOYUN:

padişahımız ne buyurursa o olur, sarfedilen diğer cümleler teferruattır. en iyi koyun benim.

15
2
yanıtYanıtla
Demokrat:

Şu koyunlar ne kadar salak, Gülü birşey zannediyorlar. Yalakalık sisteminin baş mimarıydı ve cumhurbaşkanlığında herşeye evet diyerek bir damlacık onur göstermedi. Birde temiz zannedenler deniz fenerini unutmuşlar. Ben karşımda laikliğin, demokrasinin, ve medeniyetin düşmanından başka kimseyi göremiyorum.

13
3
yanıtYanıtla
hasan tahsin:

körler sağırlar. . . şunlara bak ya!. . yanlarında basın ordusu, kameralar, bir yanında kurşun geçirmez makam arabası sahibi Görmez bilmez, cumaya gidiyor. Hani ibadet Allah''la kul arasındaydı. Sizi hacıyatmazlar sizi!. . Yani orada habercilere rica etseniz, ''arkadaşlar bu bizimle Allah arasında, ibadet, lütfen takip etmeyin'' deseniz, takip etmezler. . . ama bunlar özellikle çağırıyorlar ki, dini sömürebilsinler. . .

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title