Haberler

Davullu Zurnası Muhtarlık İrtibat Bürosu Açıldı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde, Tepecik Mahallesi muhtar adayı Mustafa Özden yerel seçim çalışmalarını yürütmek ve seçmenle iletişim kurmak için seçim irtibat bürosu açtı.

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde, Tepecik Mahallesi muhtar adayı Mustafa Özden yerel seçim çalışmalarını yürütmek ve seçmenle iletişim kurmak için seçim irtibat bürosu açtı.

Atatürk Caddesi üzerine açılan seçim irtibat bürosunun açılışında kısa konuşma yapan Tepecik Mahallesi muhtar adayı Mustafa Özden seçmenlere daha yakın olmak onlara niçin muhtar adayı olduğunu anlatmak düşüncesiyle böyle bir büro açtığını ifade etti. Özden "Seçim büromun açılışına katılan herkese teşekkür ediyorum. Eğer 30 mart tarihindeki seçimlerde bana oy vererek seçilmemi sağlarsanız, burasını Tepecik Mahalle Muhtarlığı olarak varlığını sürdürecektir" dedi. Açılış konuşmasının ardından davul zurna eşliğinde büronun açılışı yapıldı. Açılışa katılan konuklara pilav ikram edildi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Özden Çanakkale Bayramiç Tepecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title