Haberler

Davullu Zurnalı Asfalt Serimi

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt'un yeni belediye başkanı Hacı Uğur Polat, ilk asfalt icraatını davullu zurnalı gerçekleştirdi.

Yeşilyurt İlçesi Gedik Mahallesi'nin asfalta kavuşması nedeniyle program düzenlendi. Davul zurna ve halk oyunları eşliğinde asfalt serimi yapıldı.

30 Mart 2014 yerel seçiminden sonra büyükşehir olan Malatya'da oluşturulan merkez İlçe Yeşilyurt'a AK Parti'den Belediye Başkanı seçilen Hacı Uğur Polat, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Başkan adayı iken seçim çalışmaları sırasında ziyaret ettiğimiz Gedik Mahallesi'nde alt ve üst yapı sorunları bize iletilmişti. Göreve seçildikten sonra, birkaç noktada kanalizasyon problemleri vardı. Kanalizasyonla ilgili problemi çözdük. İlk asfalt çalışmamızı Gedik Mahallesi'nde başlattık" ifadelerini kullandı. Basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran Başkan Polat, Yeşilyurt belediye hizmet binası olarak kullanılan Yakınca Belediye binasının yetersiz olduğunu ancak şimdilik bu binada hizmet vereceklerini söyledi. Polat, "Yeşilyurt Belediyesi olarak, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nü Bostanbaşı'na, Fen İşleri Müdürlüğü'ne Yeşilyurt'taki belediye binasına, Zabıta ve Temizlik İşleri'ni Topsöğüt'teki belediye binasına olmak üzere 4 ayrı noktada belediyemizi konuşlandırdık" dedi.

Polat, MAŞTİ karşısındaki İl Özel İdaresi binasını Yeşilyurt Belediyesi yapmak için Malatya Valiliği'nden istediklerini ancak olmadığını belirterek, "Sayın valimiz kendi planlamaları çerçevesinde, yatırım izleme birimi ve AFAD gibi valilik kuruluşlarının yerleşmesini daha uygun görmüş. Bu nedenle, 4 hizmet binasına dağılarak yerleşmiş durumdayız" şeklinde konuştu.

Asfalt serim programına, merkez ilçe Yeşilyurt Belediyesi Başkan Yardımcıları, Mehmet Çınar, Mehmet Güner ve Haydar Şahin ile, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hacı Uğur Polat Yeşilyurt Ak Parti Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title