Haberler

David Silva 3-4 Hafta Yok

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin İspanyol oyuncusu David Silva'nın 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Manchester City Teknik Direktörü Manuel Pellegrini, basın toplantısında, pazar günü Manchester United ile oynayacakları derbi mücadelesinde İspanyol oyuncu David Silva'nın sakatlığı nedeniyle sahadaki yerini alamayacağını söyledi.

Silva'nın takım için çok önemli bir oyuncu olduğunu belirten Şilili teknik adam, "Yine de iyi bir kadromuz var ve onun yerine başka bir oyuncuyu monte etmeliyiz. Silva, dizindeki sakatlığı nedeniyle sahalardan 3-4 hafta arası uzak kalacak" ifadelerini kullandı.

Pellegrini, tedavisine devam edilen Yaya Toure ile 7 haftadır sahalardan uzak kalan Samir Nasri'nin ise oynayabilecek düzeye geldiğini belirtti.

Silva, bu hafta Manchester City'nin Newcastle United'a 2-0 yenildiği İngiltere Lig Kupası karşılaşmasında sakatlanmıştı. - Ankara

Kaynak: AA / Spor

Manuel Pellegrini David Silva Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title