Haberler

David Luiz: Damarlarımdaki Kan Sarı-Yeşil Akıyor

Güncelleme:


Ladislau Marinho, Brezilya'da oynama hayali olan Belo Horizonteli bir futbolcuydu. Marinho bu hayalini hiçbir zaman gerçekleştiremedi ancak oğlu gerçekleştirdi. Kariyerinin en büyük maçlarından birinin arifesinde, Nike Futbol'un yeni filmi David Luiz'in babasının her Brezilyalının Selecao'ya karşı hissettiği tutkudan bahsedişini gösteriyor.

Brezilyalı süper star David Luiz'in babası Ladislau, "Brezilya'da oynamak her çocuğun hayalidir. Oğlunun milli takımda oynadığını gören bir baba olarak, hayalim gerçek oldu" dedi.

Belo Horizonte'de bir delikanlıyken Marinho'nun Brezilya milli takımında oynama hayali vardı.

Yerel bir kulüpte oynayan bir profesyonel olarak oyunda kendi yolunu çizdiği sırada maddi sıkıntıları ve genç bir ailesi olması sebebiyle hayallerinden vazgeçmek zorunda kaldı.

"Brezilya vatandaşı ve futbol taraftarı olmak açıklanması çok zor bir durum; vatansever olmak, yeşil sarı renklere bürünmek... O an, herkes birlik olur; insanlar rekabeti ve geri kalan her şeyi bir kenara bırakarak aynı amaç için birleşir."

Bu tutkuya duyulan saygı Brezilya formasını tasarlarken de görülür.
Nike Football'un Kreatif Direktörü Martin Loti: "Bu forma takımını tasarlama fırsatına erişmek gerçekten de gurur verici. Oyuncular ve taraftarlar milli takım formasının milli bayrak kadar önemli olduğuna inanıyorlar ve bence Brezilya'yla mücadele ettiğinizde yalnızca on bir oyuncuyla mücadele etmezsiniz; takımı destekleyen 200 milyon taraftarla da mücadele etmiş olursunuz. Biz bu duruma saygı gösteriyoruz ve bundan onur duyuyoruz."

Kaynak: Bültenler / Güncel

David Luiz Nike Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title