Haberler

David Beckham'a Benzemek İsteyen Kişi, 77 Bin TL Harcadı

Güncelleme:

David Beckham'e benzemek isteyen 19 yaşındaki İngiliz genç Jack Johnson, şimdiye kadar plastik cerrahi ameliyatları için 26 bin dolar (77 bin TL) harcadı.

İngiltere vatandaşı Jack Johnson 41 yaşındaki futbol yıldızı ve tüm zamanların en yakışıklı erkeklerinden biri olarak görülen David Beckham'e benzemek için şimdiye kadar 26 bin dolar harcadığını söyledi.

İngiltere'de sabah saatlerinde yayınlanan 'This Morning' programına katılan Johson, Beckham'e benzemek için geçirdiği tüm ameliyatlar ve ileride tekrar olmayı planladığı ameliyatlar hakkında konuştu.

39 BİN DOLAR DAHA HARCAYACAK

Johnson yüz enjeksiyon ile yüz doldurma işlemlerini nasıl başarı ile tamamladığını anlattı. Johnson'nun binlerce dolar harcamasına rağmen Beckham'a benzemediğini düşünebilirsiniz ama Johnson hedefine ulaşmak için 39 bin dolar daha harcamayı düşünüyor.

YARDIM PARASIYLA YAPTIRIYOR

İlginç olan ise işsiz olan Johnson, aldığı yardım parası ile bu ameliyatları yaptırıyor.

Öte yandan Johnson, sadece Beckham gibi olmak istemediğini, İngiliz yıldızın hayatına benzer bir hayat yaşamak istediğini belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

David Beckham Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title