Haberler

Davetliler salona alınıyor -

AK Parti cumhurbaşkanı adayı tanıtım toplantısının yapılacağı salonda son hazırlıklar yapılıyor.

AK Parti cumhurbaşkanı adayı tanıtım toplantısının yapılacağı salonda son hazırlıklar yapılıyor.

AK Parti cumhurbaşkanı adayının açıklanacağı tanıtım toplantısına katılmak üzere, sabahın erken saatlerinden itibaren Ankara Ticaret Odası (ATO) Kongre Merkezi önünde toplanmaya başlayan davetliler, saat 09.30 itibariyle salona alınmaya başlandı.

Salona girişler, davetli ve basın mensuplarına dağıtılan farklı renklerdeki kartlar baz alınarak farklı koridorlardan yapılıyor.

Yoğun ilgi gösterilen toplantı için salonda son hazırlıklar da sürüyor.

Toplam 4 bin davetlinin katılacağı ve yaklaşık 250 gazetecinin akredite olduğu toplantı için emniyet güçleri de bina çevresinde ve Söğütözü güzergahındaki yollar üzerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Güvenlik tedbirleri kapsamında, toplantının yapılacağı salonda, Başbakanlık koruma ekibinden toplam 180 personel görev yapıyor.

AK Parti'nin 21, 22, 23 ve 24. dönem milletvekilleri, bakanlar, bakan yardımcıları, il, ilçe, belde belediye başkanları, MKYK üyeleri, büyük kongre delegeleri, il başkanları ve parti kurucularının katılacağı toplantıda, AK Parti'nin cumhurbaşkanı adayının saat 11.30'da ilan edilmesi bekleniyor.

Öte yandan, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasını salonda yer alan büyük bir AK Parti logosunun altında gerçekleştirecek.Toplantıda, AK Parti icraatlarını anlatan 3 boyutlu görsel bir sunum yapılacak.

İngilizce ve Arapça'ya çevirinin de yapılacağı programın koordinasyonu için AK Parti'den 70 kişiyi görevlendirildi.

AK Parti Cumhurbaşkanlığı aday tanıtımı Recep Tayyip Erdoğan

Muhabir: Kadir Karakuş, Kurbani Geyik

Yayınlayan: Ferhat Demircan

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ankara Ticaret Odası Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title